Question Kas ma saan amfetamiini kristalliseerida

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Niisiis, ma mõtlesin, kas HCl-kristallisatsiooni võiks teha amfetamiini kohta?

O Esiteks: kas see on üldse võimalik

O Teiseks: kui see on võimalik, kas ma lihtsalt pistan HCl-toru amfetamiinivaba aluse sisse või teen puhta amfetamiini ja lahustan selle milleski üles

O Kolmandaks: milles ma saan lahustada amfetamiini nii, et see oleks kristalliseerumisvalmis segu

Tänud kõigile abi minu teistele küsimustele!!!

HHH

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
@Bartholomeuse vastus selles teemas ütleb: "Kuivatage pasta, kui on saadud kuivatatud sulfaat lahustage see vees, lisage NaOH lahus, et saada tagasi puhas vababaasiline amfetamiin. Seejärel lahustage puhas freebaas lahustites nagu metanool/IPA/atsetoon, lisage hape ja voila, peaksite saama puhta toote. Või lihtsalt kuivatage pasta, taas kui on saadud kuivatatud sulfaat, lisage sellele veevaba külm atsetoon ja puhastage seda paar korda niimoodi"

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ine-purification-by-acid-base-extraction.788/ see teema võib aidata 2

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Kas teate, mis on puhtus?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
tbh im ei ole kõige paremini kursis keemia, kuid ma arvan, et see sõltub sellest, mitu korda u atsetooniga pesta seda

vastavalt 2 happelise/aluselise ekstraheerimise teemale, mille ma saatsin, on puhas amfoon "valge (vaevumärgatav kreemjas või hall varjund võib esineda), lõhn puudub täielikult, maitse on kibe. Peeneteraline pulber, kuiv, homogeenne, ei ole õline, lahustub vees ilma jääkideta."

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Muidugi mees ma proovin seda välja. Aitäh!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
kui see töötab, võib-olla u võiks saada müüjaks siin c;

lmk!!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Amfetamiinvesinikkloriid on sulfaadist palju parem, proovige seda, kui teil on võimalus, kuid kristallide saamine aurustamise teel on üsna raske, kuna see on nii hügroskoopiline, kuid sulatamisel ja jahutamisel moodustab see mingi kristallstruktuuri