Nägin eBay's 2,5-dimetoksü-4-etüültiobensaldehüüdi (nr kase , m.p 86-88C) kuulutamist. Mida seda võiks kasutada "hea" toote lähteainena?
Igasugune abi ja juhised on teretulnud.
Leia palju suurepäraseid uusi ja kasutatud võimalusi ja saada parimad pakkumised 2,5-dimetoksü-4-etüültiobensaldehüüd min 97% 5 grammi kohta parimate online-hindadega eBay! Paljude toodete tasuta saatmine!
Kui ma saan õigesti aru, siis kas seda saab kasutada kõigi DOx perekonna toodete eellastena? Kui mitte kõigi, siis milliste puhul?
Kust võiksin leida järgmised sammud ja üksikasjaliku menetluse sünteesimiseks, kui see on võimalik ilma täiustatud laboriseadmeteta?
Tänan teid igasuguse abi eest
Mida tähendab "täiustatud laboriseadmed"? Lihtsad kolvid ja kondensaatorid? Vaadake siin DOx fenetüülamiinide seeria (DOB, DOM, DOI, DOC) sünteesi
Protseduur on sarnane nagu DOMi puhul.
Ma juba ütlesin, et 2,5-dimetoksü-4-etüültiobensaldehüüdist saab valmistada DOETi.
Ma vaatasin seda, see oli väga informatiivne, aitäh postituse eest. "Advance" on minu puhul pöörlev aurusti või reaktor. Ma lihtsalt ei oma sellist. Põhilised, nagu kolvid, kondensaatorid või destillatsioonikolonnid mul on.
Küsin, et uurida võimalusi