J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 Feb 21, 2024 #1 Kas keegi on foorumis 2-Bromovalerophenone varem Hiina tarnijatelt tellinud ja võib anda oma arvamuse?
Kas keegi on foorumis 2-Bromovalerophenone varem Hiina tarnijatelt tellinud ja võib anda oma arvamuse?
Osmosis Vanderwaal Moderator in US section Resident Joined Jan 15, 2023 Messages 1,601 Solutions 4 Reaction score 1,107 Points 113 Deals 1 21 Feb #2 Kas olete proovinud? Nad on seda siin varem müünud, kuid viimasel ajal ütlesid nad mulle/ on öelnud teistele, et USAs on 25 kg MOQ. Me peame tegema Grouponi või midagi sellist. J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Jah, ma tellisin kahelt erinevalt tarnijalt ja sain minu arvates erineva toote. Püüan välja selgitada Upvote 0 Downvote
Kas olete proovinud? Nad on seda siin varem müünud, kuid viimasel ajal ütlesid nad mulle/ on öelnud teistele, et USAs on 25 kg MOQ. Me peame tegema Grouponi või midagi sellist.
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 By Johnny536 21 Feb #3 Jah, ma tellisin kahelt erinevalt tarnijalt ja sain minu arvates erineva toote. Püüan välja selgitada
Jah, ma tellisin kahelt erinevalt tarnijalt ja sain minu arvates erineva toote. Püüan välja selgitada
J Johnny536 Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 3 Reaction score 3 Points 3 21 Feb #4 Jah, ma tellisin kahelt erinevalt tarnijalt ja sain minu arvates erineva toote. Püüan välja selgitada Upvote 0 Downvote
Jah, ma tellisin kahelt erinevalt tarnijalt ja sain minu arvates erineva toote. Püüan välja selgitada