Jah mees räägi mulle sellest.
Ei ole liiga kaua aega, et ma tegelikult hakkasin hindama isegi seda tööd, mis on seotud suurte koguste millegi valmistamisega laboris. Olgu selleks siis ravimid või muud huvitavad ühendid. See oli minu tõeline armastus keemia vastu, mis hoiab mind käimas.
Alati, kui ma tunnen end sittana ja tahan sellest loobuda, mõtlen lihtsalt sellele, kui palju olen selle käigus õppinud ja kuidas see põhimõtteliselt aitas kaasa minu teadmistele keemiast tervikuna. Lõpuks jõudsin oma elus punkti, kus see ei olnud enam töö. Sellel ei olnud midagi pistmist narkootikumidega. Järsku olin ümbritsetud imeliste inimestega imelises laboris, kus oli imeline kirg. Ma mõistsin, et see, mida ma teen, ei ole enam lihtsalt projekt või pühendumine, vaid see on haruldaste ühendite tõeline uurimine, millest paljud pole kunagi isegi kuulnud või mida paljud pole oma silmaga näinud.
Ma soovin, et seda, mida me teeme, ei piiraks mõttetud eeskirjad ja piirangud. Ma soovin, et meid ei tsenseeritaks selles, et me ütleme, mida tahame, teeme, mida tahame, võtame, mida tahame. Ma ei ole anarhist. Ma ei usu, et me kõik peaksime üksteist tühiste asjade pärast tapma. Aga ma usun tõelisse vabadusse. Mõned inimesed, keda ma tunnen, ja mõned BB foorumis tunduvad mulle tõesti andekate inimestena. Ma mõtlen selle peale. Me kõik töötame selles piiratud keskkonnas, kus meid pidevalt jälgitakse, mida me teeme. Ometi õnnestub meil sünteesida ühendeid, mida varem ei ole kuulnud riiklikult rahastatud laboratooriumides, mis tihtipeale ise sellega vaeva näevad (räägin tegeliku isikliku kogemuse põhjal).
Ma soovin, et saabuks päev, mil me lõpetame selle hullumeelsuse ja mõistame, et inimeste ja narkootikumide vaheline suhe võib eksisteerida sümbiootiliselt ilma tarbetu vägivallata.
Ma olin keemik enne narkootikumide valmistamist. Aga ma hakkasin seda hämmastavat elu täis seiklusi ja armastust tõeliselt elama alles siis, kui ma hakkasin narkootikume tegema. Kui ma olen võimeline valmistama ühendit, kahjustamata iseennast või teisi. See kuulub mulle. Ükskõik, mida te mulle räägite või kuidas te püüate mind manipuleerida oma jama jutuga sellest, kuidas ma inimeste elu hävitasin. Tead, mida ma näen? Tegelikke, tõelisi inimesi, kes vaatavad mulle otse silma ja tänavad mind selle eest, et ma lasin neil seda kogeda. Ma lasin neil kogeda armastust ja tõelist õnne. Turvalisel viisil, ilma et nad kahjustaksid end ebapuhtaid sittaseid narkootikume, mida nad nägid enne minu toodet tänavatel.
Fuck sõda narkootikumide vastu. Fuck õiguskaitse ja iga ametnik, kes seda jama toetab. Elagu vabad inimesed. Ärge laske kellelgi teid teistmoodi trikitada.