- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Mõtlesin selle üle mõnda aega ja siis mõistsin, et see on ilmselt ideaalne foorum, kus küsida.
Ma mõtlen, mida ma peaksin võtma meeldiva, sujuva õhtuse suminaga? Ei saa kanepit. Mul pole kunagi olnud sellega hea suhe, mis ulatub tagasi kuni keskkoolieani. Ma ei tea, kas see on võimalik, aga ma arvan, et ma olen poti suhtes allergiline.
Minu ideaalne õhtune abimees oleks midagi sellist:
Ma lihtsalt otsin midagi, mis võtaks koju jõudes pinged maha. Hea buzz, tunne veidi eufooriline ja meenutab mulle, et kõik läheb lihtsalt hästi. Okei, okei, okei...
Ma tõesti ootan huviga, mida inimesed soovitavad. Saan külmavärinat juba ainuüksi selle peale mõeldes!
Ma mõtlen, mida ma peaksin võtma meeldiva, sujuva õhtuse suminaga? Ei saa kanepit. Mul pole kunagi olnud sellega hea suhe, mis ulatub tagasi kuni keskkoolieani. Ma ei tea, kas see on võimalik, aga ma arvan, et ma olen poti suhtes allergiline.
Minu ideaalne õhtune abimees oleks midagi sellist:
- Tahan seda võtta, kui ma koju jõuan ja mõju kestab umbes 4 tundi
- On meeldiv kerge kuni keskmine eufooria tunne
- On kerge MDMA "armastan kõiki" mõju, kuid mitte palju
- Paneb mind tundma end lõdvestunult ja stressivabalt, kuid mitte uniseks või uimaseks.
- Ei mingeid koordinatsiooni- ega kõneprobleeme. Tahab olla võimeline hängima ja rääkima inimestega, ilma et nad teaksid, et ma olen millegi all
- Ei tekita mulle mingeid unehäireid
- Ei ole karmi pohmellist
Ma lihtsalt otsin midagi, mis võtaks koju jõudes pinged maha. Hea buzz, tunne veidi eufooriline ja meenutab mulle, et kõik läheb lihtsalt hästi. Okei, okei, okei...
Ma tõesti ootan huviga, mida inimesed soovitavad. Saan külmavärinat juba ainuüksi selle peale mõeldes!