- Reaction score
- 1
Te peate eemaldama java, et me võtaksime teie .onion-veebisaiti tõsiselt. Kui soovite, et teie saidiga liituks rohkem inimesi, kui soovite, et jagatakse lõputult teavet, siis on aeg java ära kaotada. Tõsiselt, kas teil on midagi viga või olete õiguskaitseasutus? Selline veebileht peab töötama täis turvaline tor brauseri turvalisus seatud täis, kui te ootate kena suur infovoog ja kasutajanimed kogenud. Seni kõik, kes kasutavad seda saiti....Soovitan teil sellest eemale hoida. Niipalju kui see tarnija "constantylous" või midagi sellist, seda tarnijat olen näinud ainult sellel veebilehel mainitud. Eemaldage clearnet sait ja minge ainult .onionile. See on minu reccomendation, ma arvan, et teil on rohkem edu kasvatada seda foorumit.
Pakute usaldust ja turvalist platvormi kogukonna aruteluks, siis on teil inimesi, kes pakuvad teile teeneid. Proovige seda ja vaadake, millise "järgimise" te lõpuks saate.
Pakute usaldust ja turvalist platvormi kogukonna aruteluks, siis on teil inimesi, kes pakuvad teile teeneid. Proovige seda ja vaadake, millise "järgimise" te lõpuks saate.
Last edited: