Question Fenüülrühma kinnitamine piperidoonile?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Vaadates, kas ma saan kasutada NPP-d 4 fenüpiperidiini moodustamiseks, kuid ma pean põhimõtteliselt minema piperidoonist ja kinnitama fenüülrühma ja mul pole aimugi, kuidas.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
"N-fenetüül-4-piperidinoon (NPP) on keemiline ühend, mida saab muuta orgaanilise sünteesi abil. Fenüülrühma sidumine NPP-ga hõlmab keemilist reaktsiooni, mida tuntakse Friedel-Craftsi atsüülimisena.

Selles reaktsioonis saab fenüülrühma (-C6H5) siduda NPP piperidinooniringi lämmastiku aatomi külge. See protsess nõuab tavaliselt fenüüli sisaldava reaktiivi, näiteks benseeni või aromaatse halogeniidi kasutamist koos Lewis'i happe katalüsaatoriga, nagu alumiiniumkloriid (AlCl3) või raudkloriid (FeCl3)."

leidsin selle, loodan, et see aitab ^_^

• Wow
Reactions: vis

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
See on väga huvitav, kuid ma otsin fenüülrühma kinnitamist sinna, kus on ketoon, mitte lämmastik.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
minu vabandused, lmk, kui see on parem (keegi võib-olla kontrollib mind faktide osas)

"Selles reaktsioonis võib fenüülrühma (-C6H5) siduda ketoonrühma karbonüülsüsinikuga NPP-s. See protsess nõuab tavaliselt fenüüli sisaldava reaktiivi, näiteks benseeni või aromaatse halogeniidi kasutamist koos Lewis'i happe katalüsaatoriga, nagu alumiiniumkloriid (AlCl3) või raudkloriid (FeCl3)."

• Love

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
või seda

"Jah, fenüülmagneesiumbromiidi (PhMgBr), mida tuntakse ka kui fenüülmagneesiumbromiidi või Grignardi reaktiivi, saab kasutada fenüülrühma kinnitamiseks N-fenetüül-4-piperidinooni (NPP) ketoonrühmale Grignardi reaktsiooni kaudu.

Selles reaktsioonis toimib fenüülmagneesiumbromiid nukleofiilina, rünnates NPP ketoonrühma elektrofiilset karbonüülsüsinikku. Selle tulemusel tekib fenüülrühma ja ketooni vahel süsinik-süsiniku side, mille tulemusel tekib uus ühend, millele on lisatud fenüülrühm."

im gonna be real with you, i didnt leida palju midagi teiste saitide nii et ma kasutasin AI selle jaoks. keegi veenduda im õige. loodan, et see võiks teha midagi u

• Wow