Question Pseudoefedriini / Red P puhastamise kohta

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere, mul on kolm quesitons;

1-) Kas iga tikutopsi löögipadi sisaldab punast fosforit? Kui mitte, siis kuidas ma saan veenduda, kas üks neist sisaldab seda? Kas saab kasutada mingeid katsemeetodeid?

2-) Püüan puhastada pseudoefedriini külmetus/ grippetablettidest. Iga üks sisaldab 30mg pse ja 300mg ibuprofeeni. Mitteaktiivsete ingridientide puhul sisaldavad nad hulga rämpsu, mis segab puhastusprotsessi. Ma olen järginud põhilisi puhastussamme teemast "meth from pills". Kuid saadud materjal on kleepuv ja ma usun, et see segab sünteesiprotsessi. Ma mõtlen praegu, et lahustan pillid vees, lisan NaOH-d, kuni reaktsioon peatub, et muuta pse vabaloomavormiks ja kontsert ibu oma soolavormiks. Peske tolueeniga, visake veekihi ja vees mittelahustuva rämpsu ära. Ja seejärel mullita veevaba HCL gaasiga läbi tolueeni, et muuta pse tagasi soolavormi ja perkitiib välja. Kas see annab hea kvaliteediga pse?

3-) Kas on võimalik valmistada metat ilma refluksseadmeteta? Kuumutamine 80 C juures 48-72 tundi töötaks ilma tagasivooluta ja kasutades hästi suletud korki?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
See on saadaval eBay bro. See on saadaval kõikjal, kui te hoiate koguse väikeseks. Ärge olge f****** tikutuledega rakette ja b******* niimoodi. Lihtsalt tellige seda väikestes kogustes korraga

nochsyn

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Minu elukohas ei ole see kättesaadav, pean kasutama Red P/Idodine meetodit.