Question Crystal Meth reaktsiooni kohta

DanteFox

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Tere kõigile,

Püüan teha metatamiini Shake'n Bake meetodil. Ma proovisin paar korda seda teha. Aga seal on probleem alati juhtub reaktsiooniga. Reaktsioon ei ole kunagi toimunud. Ma ei tea miks?

Minu meetod on umbes. Amooniumnitraadi (üks tass) ja pseudoefedriini tablettide (3 kuni 4 kasti) lisamine, seejärel valatakse benseeni või etanooli.

Kahjuks mul ei ole minu linnas ühtegi neist asjadest; Coleman kütus või Starting vedelik.

Pärast seda lisan ühe liitiumriba. Ja leelist (1/4 tassi). Aga asi on selles, et ma tean, et reaktsioon algab kohe. Aga minu puhul see ei käivitu. Midagi ei toimu, Nii et ma pean teadma, kus on probleem! Kuna esimest korda tegin reaktsiooni. See töötas!!! Ma kasutasin sel ajal Kerosone'i.

Ma suitsetasin pulbri ära, pannes poti lihtsalt sügavkülma ilma HCL gaasi kasutamata. Pärast filtreerimist ainult vedelik.

Nii et kokkuvõttes on minu küsimus, kuidas reaktsioon toimub uuesti, kasutades ainult minu piiratud vaeseid vahendeid lol.

Multivitamin

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Noh sa vajad süsivesiniku lahustit nagu Coleman/tolueen/ksüleen/kerosiin. kui met põhineb NaOH pudelis tahab minna süsivesiniku lahusti see ei lähe etanooli. ma ei ole kunagi kasutanud benseeni nii et ma ei tea, et üks, kuid pidage meeles, et isegi vähe vett reaktsiooni pudelis võib peatada reaktsiooni toimumist.Veenduge alati, et teie valitud lahusti oleks võimalikult kuiv nii ammoniaagigaas kui ka NaOH pudelis on aluselised, kui pudelis tekib rõhk, siis muutub efedriin hcl efedriini vababaasiks, nii et reaktsioon saab toimuda. ma jääksin petrooli juurde. kas olete proovinud zippo süütevedelikku, see on ilmselt kõige kättesaadavam lahusti enamikus riikides selle jaoks.

Pidage meeles, et kasutades riistvara poest allikana oma lahuste ja hapete võib viia halva kvaliteediga tulemusi toote.Shake and bake on meetod, mis on potentsiaali teha saastunud toote.Kui teil on hea allikas efedriini proovida clasic birch reaktsiooni asemel kondenseerida veevaba ammoniaagi.See teeb palju puhtam toode kui s / b kunagi võiks.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Teie mainitud meetod on kohutav ja tõenäoliselt ei toimi. Kas teil on link tegelikule meetodile? Kui te neid tablette ei ekstraheeri, siis kogu neis sisalduv tärklis rikub kogu asja ära. Ma olen lugenud 100 meetodi varianti ja ükski neist ei olnud nii salakaval. Ma panen kirja, kuidas mürgitada oma sõpru reageerimata Sudafediga ja liitiumiga 😅. Nägin, et see teema on vana, aga ma juba vastasin ja nii pidin sellega minema. Minu 😞