- Reaction score
- 2
Tere. Sünteesi läbiviimisel benseenis / tolueenis / ksüleenis / DCM-is piisab, kui lahustada BK4 ükskõik millises nimetatud lahustis, lisada metüülamiini 40% vees ja seejärel kuumutada koos maksimaalselt tugeva segamisega 3h jooksul 60 kraadi C juures? (2h ja 40 kraadi DCM puhul)
Lõpuks eraldatakse vesikiht orgaanilisest kihist. Orgaanilist loputage paar korda veega ja saate hapestada?
Kas see protsess on selline või olen ma midagi vahele jätnud?
Muide, et mitte alustada teist teemat, küsimus nr 2.
Millised on reaktiivide lähteproportsioonid (temperatuur ja reaktsiooniaeg eespool), mitu L lahustit ja mitu L m40 1kg BK4 kohta, et olla optimaalne?
Küsimus 3. Kas pärast orgaanilise faasi pesemist, selle asemel, et lisada võrdne kogus atsetooni ja seejärel vedeldada kontsentreeritud soolhappega 35-37% vees pH-ni 5,5-6, võin kasutada atsetooni asemel IPA või etüülatsetaati?
Tänan teid teie aja ja väärtusliku nõuande eest
Lõpuks eraldatakse vesikiht orgaanilisest kihist. Orgaanilist loputage paar korda veega ja saate hapestada?
Kas see protsess on selline või olen ma midagi vahele jätnud?
Muide, et mitte alustada teist teemat, küsimus nr 2.
Millised on reaktiivide lähteproportsioonid (temperatuur ja reaktsiooniaeg eespool), mitu L lahustit ja mitu L m40 1kg BK4 kohta, et olla optimaalne?
Küsimus 3. Kas pärast orgaanilise faasi pesemist, selle asemel, et lisada võrdne kogus atsetooni ja seejärel vedeldada kontsentreeritud soolhappega 35-37% vees pH-ni 5,5-6, võin kasutada atsetooni asemel IPA või etüülatsetaati?
Tänan teid teie aja ja väärtusliku nõuande eest