Question Uudne fenüületüülamiini stimulandi süntees, mida te ei ole kunagi näinud

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Nii et ma vaatasin lisafaile ( millegipärast ei tööta lingi tööriist 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
Ja ma märkasin, et see on kehtiv reaktsioon, aga ma ei saa oma telefoniga iupac nime järgi pilti näidata. Aidake mind, minu parim arvatavasti on pildil
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-etüül-N-metüülaniliin on isomeer, kus 2. metüülosa on seotud beetasüsiniku asemel lämmastikuga. Olen näinud stsenaariume, kus seda kemikaali nimetatakse ka N-etüül-N-metüüllaniliiniks. Tsükloheksaan on aniliin seetõttu, et amiin on 1. süsiniku juures. See on tsükloheksüülamiin, mille etüülsibeahel sisaldab 2 metüülrühma

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
See on fenüülrühm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Seda on lihtne arvata, kuid pärast iga nimekonventsiooni proovimist, mida ma välja oskasin mõelda, nägin suundumust. Trend oli iga fenüülamiin oli. Amini külgahelas, 3. süsiniku. Vaatasin 100 fenüülamiiniühendit ja mitte ühelgi ei olnud amiini esimeses positsioonis . Siis ma küsisin Google w
Mis on tsükloheksaan amiiniga. See on aniliin. Pildiga seotud
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Te nimetate seda pidevalt tsükloheksaaniks, kui see on benseen, see on minu seisukoht.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
No ma ei vaidle vastu, kuna sellel on 3 kaksiksidet, kuid benseen on tsükloheksaan, kuid see konkreetne kemikaal on aniliin ehk aminobenseen, bensüülamiin või fenüülamiin. Vt allpool. Ma arvasin, et N-(PROPAN-2-YL)ANILIIN oleks stimulant, kuid tegelikult on see tsn-süsteemi depressant.