Question 55 Gallon Drum Write Ups?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Nii et ma tean, et see koht on suunatud kemikaalide ja seadmete müügile, kuid ma arvan, et oleks väga produktiivne, kui mõned siinsed liikmed, kellel on mastaabis kogemusi, annaksid meile mõned kirjutised selle kohta, kuidas teatud reaktsioone mastaabis 55 gallonitrummelites läbi viia.

Ma tean kindlalt, et suured laborid kasutavad selliseid asju nagu 55 gallonitrumlid, nimetatud trumlite soojendusmantlid, segamisseadmed nende trumlite jaoks ja ausalt öeldes on see üsna tavaline, eriti suurte tootjate puhul, kes kasutavad kogu päeva jooksul kahveltõstukeid kemikaalide tünnide transportimiseks.

Ma lihtsalt ütlen, et kui anda inimestele odavam ja diskreetsem viis asju sünteesida, tähendab see, et nad saavad toota rohkem ja ka kauem tegutseda, mis tähendab kemikaalide ja seadmete müüjatele rohkem raha.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
ma toetan seda.
suures mahus tootmise ettevalmistamine on kulukas ja võimalus, et kellelgi on raha 50 või 100l reaktsioonianumale, ei ole realistlik . esialgu mitte. Ma näen nende väärtust ja kiidan kogu südamest heaks ühe või isegi ühe 100l ja ühe 5l hankimise.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
See sõltub sellest, mida soovite teha. Amfetamiini saab valmistada 1000-2500L roostevabast terasest mahutites. Valmistatakse nullist või vanadest tootmismahutitest, piimatankidest jne...

200L trumlid või 1000L ibc mahutid nabh4 reaktsiooniks mdma tootmiseks.

200L trumlid, et toota 10L metamfetamiiniõli 30 minuti jooksul al/hg-ga

ja ma võin jätkata...

Põhjus, miks inimesed ei kirjuta siin, see on katse ja eksitus. Katsetamise ajal maksad palju "õpperaha" ebaõnnestumistele. Miks anda inimestele oma trikid tasuta, kui sa kuradi 100k väärtuses tooteid, et leiutada hea retsept.

näiteks 4mmc, 1kg skaala on lihtne, 50kg skaala on põrgu.

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
jah, mõistlik. see oleks päris intensiivne 30 min. Kas ei ole probleemi, et kuumus hävitab amiini? 100 grammi partiide juures sai see päris kuumaks.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Jah, soojus on suur probleem

Solution