pesta miinuskraadiga atsetoonis
ma usun, et sa tegid somem isatkes kristalliseerimisel, nagu sa kristalliseerisid, et sealhulgas lisandeid. kui vedelik mmc oli tumedat värvi, siis peaksite removethem enne kogu luqid kristalliseerus - ma usun.
meeles pidada, et teha neid peaaegu tahke, et teha hea purufikatsioon, kui te ei tee seda, siis raisata palju atsetooni, 1-3 loputused dp oma tööd, kuid kui te ei lükka neid pinnale see võtab palju
kui teil ei ole hea kvaliteediga atsetooni - te peaksite seda 1. destilleerima, kuid kui teil on juurdepääs osta puhast või paremat - omada seda ja kasutada seda
Teen vee / IPA (70/30) lahuse, hoiatan seda ja lisan 4mmc pulbrit, proportsionaalselt ( 1g 4mmc / 2,5ml vett/ipa )
Pärast täielikku lahustamist valan selle aurustumiseks anumasse ja panen selle pimedasse kohta.
@MMX praegu olen 60g meph pulbri aurustamisel 30:70 vee: alkoholi lahuses, kui ma kuumutan seda, kas see kristalliseerub kiiremini? Kui palju kuumust peaksin kasutama ? Ja kuidas seda kuumutada? Nagu otsene soojus kuumal plaadil või kuumaveevannil? Mis vahe on orgaanilise aurustamise ja kuumutamise vahel?
Ma arvan, et teie probleem seisneb eelmises etapis (nt filtreerimine sademe. See võib olla valge, kuid sageli esineb ka valget värvi).
Kristalliseerimiseks võiksite kasutada 2 keeduklaasi. Ühte lisad vett ja keedad seda. 2-s lisate kuiva pulbrit (ja/või) segamispulbrit. Siis valad aeglaselt natuke vett 1-st 2-sse ja paned ka 2 kuumutuskoldele. Jätkuvalt valate pisikesi tükikesi 1-st 2-sse, kuni 2 on täielikult lahustunud. Lõpptulemusena saad küllastunud lahuse, milles on minimaalselt vett (1 g 1 ml kohta keskmiselt). Nii on lisandid kergemini märgatavad.
Vala konteinerisse ja jäta paariks tunniks seisma.
Seda tuleks esmalt pesta külma atsetooniga.
Seejärel lahustage oma toode kuumas isopropis ja asetage see sügavkülma (üle öö), kuni see rekristalliseerub, imege isoprop üles vaakumi all ja peske uuesti külma atsetooniga.