Otsin 4-MMC või mefedrooni tootjat. Otsin ka neid, kes suudavad toota või tarnida 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK ja 5-meo-pce (või pcp). Ma ignoreerin edasimüüjaid, kes paiskavad hindu ja neid, kes on kogenematud. Ma ostan lahtiselt, kuid alustan väiksemates kogustes, mis suurenevad aja jooksul vastavalt minu mugavuse tasemele tarnijaga. Need on läbirääkimisteta.
Oma veebisait ja/või DN-turul kohalolek on pluss, kuid ei ole vajalik, kui teil on keegi asjakohane, kes teie eest garanteerib.
Tehing peab toimuma eskrooni teel.
Kavatsen tulevikus teha oma 4-MMC. Aga kui pakkumine on suurepärane ja tarnija professionaalne, kaalun, et ma ei tee seda ise ja jätkan ostmist. Ma olen harjunud kõrge puhtuse ja professionaalselt valmistatud toodetega, seega tean, kuidas korralik toode välja näeb ja ma olen väga valiv.
Oma veebisait ja/või DN-turul kohalolek on pluss, kuid ei ole vajalik, kui teil on keegi asjakohane, kes teie eest garanteerib.
Tehing peab toimuma eskrooni teel.
Kavatsen tulevikus teha oma 4-MMC. Aga kui pakkumine on suurepärane ja tarnija professionaalne, kaalun, et ma ei tee seda ise ja jätkan ostmist. Ma olen harjunud kõrge puhtuse ja professionaalselt valmistatud toodetega, seega tean, kuidas korralik toode välja näeb ja ma olen väga valiv.