kuumutate vee 80C-ni, lahustate selles oma toote (suhe 1ml 1g kohta), seejärel valate lahuse termosesse. sulgege termos tihedalt ja jätke see 2-3 päevaks seisma. mõne aja pärast avate termose, lasete sellest vee välja, eemaldate termose põhjast kristallid (need on tükid nagu teie pildil).
Ma ei nagu Sa ütled, kuid pärast 2 päeva midagi kristalliseeruda termos oli suletud. ma avatud ja pärast 15 minutit oli kiire kristalliseeruda miks juhtub nii ?
Ilmselt ei piisanud kahest päevast. lahus ei ole olnud aega piisavalt jahtuda. kuid see on väga hea märk. Teie termos on suurepärane. proovige jätta see 5 päevaks. Olen 100% kindel, et tulemus meeldib teile väga. Ma olen tõsiselt. lihtsalt proovige seda ja te ei kahetse, et kristall on suur!!!
see on nii. sa said üleküllastunud üliküllastunud ülijahutatud lahuse. aga kristalliseerumise keskused ei sündinud (polnud piisavalt aega). sa avasid termose, häirisid lahust ja tekkis laviinilaadne kristalliseerumine. kõik on täpselt nii, nagu sellisel juhul peaks olema. see tähendab, et sa tegid kõik õigesti. lihtsalt pead andma rohkem aega.