Question 3MMC vs 4MMC lõhn?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Olen hakanud vaatama dokumentaalfilmi 3MMC kohta ja üks edasimüüja väitis, et sellel ei ole 4MMC-le iseloomulikku "kassikuse" lõhna ja et mõned inimesed eelistavad sel põhjusel 3MMC-d.

Kas see vastab tõele? Kas 3 MMC ei haise üldse või väga vähe võrreldes 4MMC-ga?

Millest tuleneb 4MMC lõhn? Ma eeldan, et see on sünteesi käigus tekkinud kõrvalsaadus?

hotelier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
On tõsi, et 3-mmc on palju vähem haisev kui 4-mmc ehk mefedroon. Peale selle lõhnavad nad täiesti erinevalt:

Mis puutub 3-mmc-sse, siis kõige lähedasem asi, mis mulle meelde tuleb, on teatud tüüpi meditsiiniline plaaster (saksa kaubamärk "Leukoplast" ;)).

Mis puutub 4-mmc "kassikuse" lõhnasse:
Ma olen kasutanud meph alates 2009. aastast ja elan kassidega veel kauem, ja tbh minu jaoks on kassikusi analoogia, mida ma poleks kunagi välja mõelnud... ;)

Ehtne keelueelne meph (läikivad valged suhkrulaadsed kristallid) oli suures osas selline lõhn, mis on teatud rongipiletitel või pangaväljavõtetel, kui need tulevad värskelt printerist (mitte kodu- või kontoriprinterist, siinkohal räägin avalikest ATM/piletiterminalidest).
Siis lisage veel kerge hõng klooritablettide (basseinide jaoks) ja te olete üsna paigas!

...ilmselt mingid lähteainete jäägid või re-Xi lahustid (mida ma ei oska täpsustada), sest pärast korraliku ümberkristalliseerimise tegemist ei jää peaaegu üldse lõhna.

Mis puutub kõikidesse keelustamise järgsetesse mefidesse, mida ma olen pärast seda proovima tulnud, siis eespool kirjeldatud lõhna on enamasti varjutanud agressiivsed kanalisatsioonipuhasti tüüpi haisud, pluss jäägid mis iganes lahustist, mida süntesaatoris oli kasutatud, pluss see pisut kibe/piisav bromi hais :/.

Methylated

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
^ Nagu eespool,
Aga paljud Meph partiid, mis mul on varem olnud, tulid trükkplaatide lõhnaga. Põletatud trükkplaadid, kui see on mõttekas.

MMCHAMSTER

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
viimase 7 aasta jooksul kõik 4-MMC ma sain oli hea cat piss lõhn nagu 2011, kuid mõju on puudu, ja 3-mmc ei ole see lõhn ja kui ka ei ole hea minu arvates, oli aeg l mäletan 2012, kus inimesed müüsid 4-MEC asendusena, et sitt oli ok 30min jooksul :)

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
718
Te kõik olete eksinud. 3-MMC ja 4-MMC lõhnavad 98% puhtuse juures samamoodi+
Iga määrdunud metkatinoon võib reageerimata bromotsetooni jääkide tõttu lõhnata nagu "kassipiss".
Puhas, kristalliline 4-MMC lõhnab ravimite järele.

hotelier

Don't buy from me
Resident
Reaction score
5
Jah, nagu ma ütlesin, pärast korraliku re-X-i tegemist 4mmc-ga, on vaevalt, et lõhn/maitse on jäänud... aga enamik kliente seda ei tee, nii et ma ütleksin, et nii küsimus kui ka vastused on siin oma õiguspärasus...

+Ja ikkagi, isegi kõige puhtama välimusega 4mmc, mida ma 2009/2010 sain, oli see selge lõhn, nagu eespool kirjeldatud, mis puudus täielikult isegi kõige määrdunumates määrdunud 3mmc partiides, mida ma kunagi kätte sain (need olid lihtsalt äärmiselt kibedad ja üldiselt vastikud, aga mingit kassipissu/plaadi/piletiprinteri/kloori/kanalisatsioonipuhasti tüüpi lõhna ei olnud).

Äkki 2b4m vs 2b3m juba oluliselt erinevad lõhna poolest? Pole kunagi selle kraamiga kokku puutunud tho... ;)