On tõsi, et 3-mmc on palju vähem haisev kui 4-mmc ehk mefedroon. Peale selle lõhnavad nad täiesti erinevalt:
Mis puutub 3-mmc-sse, siis kõige lähedasem asi, mis mulle meelde tuleb, on teatud tüüpi meditsiiniline plaaster (saksa kaubamärk "Leukoplast"
).
Mis puutub 4-mmc "kassikuse" lõhnasse:
Ma olen kasutanud meph alates 2009. aastast ja elan kassidega veel kauem, ja tbh minu jaoks on kassikusi analoogia, mida ma poleks kunagi välja mõelnud...
Ehtne keelueelne meph (läikivad valged suhkrulaadsed kristallid) oli suures osas selline lõhn, mis on teatud rongipiletitel või pangaväljavõtetel, kui need tulevad värskelt printerist (mitte kodu- või kontoriprinterist, siinkohal räägin avalikest ATM/piletiterminalidest).
Siis lisage veel kerge hõng klooritablettide (basseinide jaoks) ja te olete üsna paigas!
...ilmselt mingid lähteainete jäägid või re-Xi lahustid (mida ma ei oska täpsustada), sest pärast korraliku ümberkristalliseerimise tegemist ei jää peaaegu üldse lõhna.
Mis puutub kõikidesse keelustamise järgsetesse mefidesse, mida ma olen pärast seda proovima tulnud, siis eespool kirjeldatud lõhna on enamasti varjutanud agressiivsed kanalisatsioonipuhasti tüüpi haisud, pluss jäägid mis iganes lahustist, mida süntesaatoris oli kasutatud, pluss see pisut kibe/piisav bromi hais :/.