- Reaction score
- 7
Tere kõigile! Ma tahaksin sünteesida 3-cmc isiklikuks kasutamiseks. See on mulle väga meeldinud, kuid ma ei saa seda enam hankida (pidev pettus / halvad asendajad). Mul on natuke kogemusi orgaanilise keemia alal, näiteks lihtsad happe-aluse ekstraktsioonid jne. Olen seda foorumit läbi vaadanud ja selle sünteesi kohta on mitmeid postitusi, kuid ma ei leidnud kindlat kirjutist, Ainult surnud teemad ja lingid teistele postitustele, mida ei olnud lihtne jälgida minusugusele uustulnukale.
Siin on reaktiivid, mida ma olen siiani oma projekti jaoks kogunud:
2-Bromo-3'-kloropropiofenoon (vedelal kujul)
Diklorometaan
Atsetoon
Metüülamiin
HCL 32%
Kas keegi oskab mind juhatada hea kirjutise või võimalusel video juurde?
Samuti eeldan, et ma teen vigu esimesel või teisel korral, kui ma seda protsessi läbi teen. Seega, et mitte raisata oma reaktiive, kui ma harjutan, millised on mõned head minimaalsed kogused, millega alustada, konkreetselt 2b3c? Kas ma võin alustada nii madalalt kui 5 või 10 ml ? Siis reguleerida ülejäänu molaarse kaalu kaudu?
Tänud ette!!!
Siin on reaktiivid, mida ma olen siiani oma projekti jaoks kogunud:
2-Bromo-3'-kloropropiofenoon (vedelal kujul)
Diklorometaan
Atsetoon
Metüülamiin
HCL 32%
Kas keegi oskab mind juhatada hea kirjutise või võimalusel video juurde?
Samuti eeldan, et ma teen vigu esimesel või teisel korral, kui ma seda protsessi läbi teen. Seega, et mitte raisata oma reaktiive, kui ma harjutan, millised on mõned head minimaalsed kogused, millega alustada, konkreetselt 2b3c? Kas ma võin alustada nii madalalt kui 5 või 10 ml ? Siis reguleerida ülejäänu molaarse kaalu kaudu?
Tänud ette!!!