Question Αναρωτιέστε αν υπάρχουν διατάξεις παραγωγής μικρής κλίμακας

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Θέλω να αρχίσω να κατασκευάζω και να καλλιεργώ ορισμένα πράγματα.

Όλα πρέπει να είναι μικρής κλίμακας, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει υποδεικνύοντας μέρη που πρέπει να κοιτάξω κ.λπ. Έχω ένα υπόβαθρο στη χημεία και εργαστηριακές δεξιότητες, οπότε αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εδώ. Απλά δεν μπορώ να βρω οδηγούς εδώ που να απευθύνονται σε οικιακές/μικρής κλίμακας εγκαταστάσεις.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Γεια σας Αρμονία,

Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω ακριβώς τη λογική σας, λέτε ότι έχετε υπόβαθρο στη χημεία και στο εργαστήριο, αλλά δεν ξέρετε πώς να στήσετε μια οικιακή/μικρής κλίμακας εγκατάσταση;

Αλλά ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη, πρώτα απ' όλα, τι σας ενδιαφέρει να συνθέσετε; Ποιος είναι ο προϋπολογισμός σας;

Το πρώτο μέρος για να κοιτάξετε θα ήταν το υποφόρουμ, πηγαίνετε και διαβάστε τα άρθρα και τις συνθέσεις από χημικούς του bb-forum. Υπάρχουν λίστες με πρόδρομες ουσίες, εργαστηριακό εξοπλισμό που απαιτείται για τη συγκεκριμένη σύνθεση και οδηγός για την ίδια τη σύνθεση.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς

Harmony

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Σας ευχαριστώ, εκτιμώ την απάντησή σας.

Όσον αφορά το υπόβαθρό μου στη χημεία και τις εργαστηριακές δεξιότητες προέρχεται κυρίως από την τάξη σε αντίθεση με την εργασία.

Τα κύρια ενδιαφέροντά μου θα ήταν τα διεγερτικά και/ή τα εμπαθογόνα. Ο προϋπολογισμός μου δεν είναι ο υψηλότερος πιθανώς ελπίζοντας να ξοδέψω λιγότερο από 500 λίρες, δεδομένου ότι αυτό είναι μόνο για μένα και μερικούς άλλους.

View previous replies…

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Ο άνθρωπός μου,

Με προϋπολογισμό 500£ θα έλεγα ότι είναι καλύτερα για σένα να αγοράσεις τα φάρμακα αντί να τα συνθέσεις.

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Από περιέργεια, ποιος θα λέγατε ότι είναι ο προϋπολογισμός για έναν εντελώς αρχάριο;

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Ο άνθρωπός μου,

Δεν έχει καμία σχέση με το αν είστε αρχάριος, αρχάριος ή επαγγελματίας.

Έχει να κάνει με τη σύνθεση, τον στόχο σας κ.λπ.

Είναι λίγο σαν να ρωτάς πόσο μακρύ είναι το σχοινί μου χωρίς να το βλέπεις.

Εγώ ήμουν αρχάριος, ακόμα είμαι, αλλά ο προϋπολογισμός μου όταν ξεκίνησα ήταν 15.000$.

Όπως είπα, αρχίστε να διαβάζετε συνθέσεις, μην σας ταΐζουν με το κουτάλι και κάντε την έρευνα.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Τι ακριβώς χρειάζεστε; Ποια σύνθεση εννοείτε;

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Νομίζω ότι τώρα χρειάζεται έναν εξοπλισμό και στη συνέχεια τα αντιδραστήρια και άλλα πράγματα σύνθεσης

m924

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Θα με ενδιέφερε επίσης να το μάθω αυτό, θα ήθελα να ξέρω τι χρειάζομαι για ένα μικρό εργαστήριο για μέγιστη κλίμακα ~100g, καθώς ενδιαφέρομαι για αυτό μόνο ως χόμπι και όχι ως εγχείρημα για να βγάλω τόνους χρημάτων.

Benz88

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
5
Θα έλεγα, ότι όλα όσα πρέπει να ξέρετε σας τα λένε ..... από Ειδικούς σε αυτόν τον τομέα και από αρχάριους ...

διαβάστε αυτό το φόρουμ .... Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται .
Αφιερώστε χρόνο σε αυτό, και τότε θα έχετε την απάντησή σας για όλες τις ερωτήσεις σας

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το τι προσπαθείτε να κάνετε. Αν θέλετε να τραβήξετε πάνω από 100 g κυρίως οτιδήποτε αξίζει τον κόπο, μια φτηνή εγκατάσταση δεν θα το κάνει. Στοχεύστε πρώτα σε χαμηλότερα επίπεδα.

Όσον αφορά το πού το παίρνετε αυτό εξαρτάται τελικά από το πού βρίσκεστε. Υπάρχουν κάποιοι διεθνείς κατασκευαστές ας πούμε γυάλινων σκευών αλλά θα απέφευγα να παραγγείλω online στην αρχή. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να αγοράσετε τα πάντα από την τοπική αγορά.

Εσείς καθορίζετε τι χρειάζεστε ανά έργο. Διαλέξτε κάτι που θέλετε να φτιάξετε, ερευνήστε πώς να το κάνετε, το οποίο σας λέει τι πρέπει να προμηθευτείτε. Υπάρχουν πολλά βασικά θέματα μόνο σε αυτό το φόρουμ.

Όπως έχουν επισημάνει και άλλοι, αν είστε σε πολύ σφιχτό προϋπολογισμό, ίσως είναι πιο εύκολο για εσάς να αγοράσετε το πραγματικό προϊόν αντί να το φτιάξετε μόνοι σας. Αλλά hey, το κάνουμε για διασκέδαση, όχι;