Ποια είναι η καλύτερη εταιρεία για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Κολομβία;

ron202010

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η εταιρεία με λιγότερη πολυπλοκότητα για την αποστολή ενός εμποτισμένου πακέτου, λένε ότι η DHL δεν είναι καλή επιλογή για την ασφάλειά σας. Ποια προτείνετε;

kamikaze3030

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇷
Reaction score
30
Νομίζω ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η εταιρεία που κάνει τη μεταφορά, αλλά το τελωνείο όταν φτάσει στη χώρα προορισμού.

• Like
Reactions: auc

DieYoung

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
13
Η εμπειρία μου αγοράζοντας για ιδία κατανάλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο&ΗΠΑ για να τα παραλάβω στην Ευρώπη φτάνουν στο τελωνείο της χώρας μου χρειάζονται από 2 εβδομάδες έως και πάνω από 1 μήνα για να περάσει η διαδικασία έχοντας να στείλω πληροφορίες για το πακέτο που με δέχονται και μερικές φορές όταν περνάει η διαδικασία στη φάση της διανομής και δεν το παραλαμβάνω επικοινωνώ με την εταιρεία μεταφοράς που μου λέει ότι δεν ξέρει που είναι το πακέτο και ότι τους στέλνω τιμολόγιο και πληροφορίες της αγοράς. αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ με πακέτα από οποιαδήποτε χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης.

Dax

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Deleted

DieYoung

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score