Ήμουν κάπως απογοητευμένος όταν είδα έναν σύνδεσμο εδώ από το άλλο νήμα σχετικά με τις τοποθεσίες των εργαστηρίων, λες και κάποιος είχε το τέλος όλων των απαντήσεων, μόνο και μόνο για να βρω αυτό. Παρακαλώ μην το εκλάβετε αυτό ως προσωπική επίθεση, αλλά ελπίζω ότι ο συνδυασμός του τόνου, του σαρκασμού και της προοπτικής μου οδηγεί το σημείο μου για όποιον ενδιαφέρεται. Ως απάντηση στις αναρτήσεις: Είμαι άνετα στην κρεβατοκάμαρά μου. Αυτό δεν το καθιστά ιδανικό μέρος για να στήσω ένα εργαστήριο. Μάλλον είναι κακή ιδέα εξ αρχής να έχεις ένα "εργαστήριο ναρκωτικών" εγκατεστημένο ή να λειτουργεί σε ένα ενοικιαζόμενο ακίνητο, καθώς δεν είσαι ο ιδιοκτήτης και δεν είσαι ο μόνος με κλειδί, σε μια εμπορική εγκατάσταση επίσης; Λοιπόν, αυτό είναι εντάξει υποθέτω... αρκεί να είναι μετά το πέρας του ωραρίου και να έχετε βεβαιωθεί ότι είστε άνετα. Ναι, για την ακρίβεια, να είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άνετα όσο ρισκάρεις τη ζωή και την ελευθερία σου. Φορέστε τις πιτζάμες σας, νιώστε σαν στο σπίτι σας. Καταλαβαίνω ότι με το άνετα εννοείς, βασικά, απλά την αυτοπεποίθηση να λειτουργείς με όποια ιδιότητα μπορείς να δικαιολογήσεις ως "ασφαλή". Ωστόσο, δεν θα το διασκέδαζα καθόλου, καθώς αυτό σίγουρα μπορεί να οδηγήσει μόνο σε εφησυχασμό.
.
Τι λένε για τον εφησυχασμό; (Ξεχνάω, αλλά...) Μην αυταπατάσαι ποτέ σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας, αλλά ούτε και να γκριζάρεις τα μαλλιά σου ανησυχώντας γι' αυτό: "Δεν είμαι φτιαγμένος από κόκα και τρέχω στο κτίριο μυρίζοντας αιθέρα με ένα κιλό μεθυλαμίνη, μιλώντας σε όλους όσους δεν είναι εκεί ούτως ή άλλως, οπότε "όλα καλά".'" Προσπαθήστε να παίξετε το ρόλο αυτού που λέτε ότι είστε και ό,τι υποτίθεται ότι κάνετε, και προσπαθήστε να μη φαίνεστε σαν να είστε ένας παρανοϊκός, αβέβαιος και ασταθής παράνομος παρασκευαστής ναρκωτικών, που προσπαθεί ύποπτα, να κρύψει τις πράξεις του. Αντιμετωπίστε κάθε μαγείρεμα σαν να είναι καθ' οδόν ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος για να σας κάνουν έλεγχο ευεξίας μόλις βγάλετε το ακατέργαστο προϊόν σας με ένα μιλιταριστικό πνεύμα πρωτοβουλίας. Ξεκινήστε να διαλύετε και να καθαρίζετε πριν ή κατά τη διάρκεια της ανακρυστάλλωσης, αν είναι δυνατόν, για παράδειγμα.
Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι φυλακές και τα σωφρονιστικά καταστήματα δεν είναι γεμάτα από ομοφυλόφιλους βιαστές ή/και πληροφοριοδότες. Σίγουρα, υπάρχουν πολύ περισσότεροι από όσους μπορούν να επιβεβαιωθούν. Είχα την ευχαρίστηση να επισκεφθώ μερικά από αυτά τα υπέροχα ιδρύματα. Δεν ξέρω πού ή πώς αρέσει σε όλους τους άλλους να εκτίουν την ποινή τους, ο καθένας το δικό του, εγώ θα προτιμούσα να μείνω έξω από αυτή την εξίσωση. Ίσως να φταίει το Χόλιγουντ για το στερεότυπο. Τόσο ο σοδομισμός όσο και η επικοινωνία/συμβιβασμός με την εξουσία, σε οποιοδήποτε επίπεδο, συνήθως αποφεύγονται παγκοσμίως και ανοιχτά. Ακόμα και οι "εντάξει" δεσμοφύλακες δεν γουστάρουν τους χαφιέδες, καθώς και οι ίδιοι οι δεσμοφύλακες καταγγέλλονται επίσης. Προτιμώ να διαβάζω και να γυμνάζομαι ο ίδιος, το σκάκι είναι επίσης ωραίο. Η απώλεια της ελευθερίας ως αποτέλεσμα του να σε πιάσουν να κάνεις κάτι που δεν πρέπει να κάνεις, έρχεται μαζί με την επικράτεια, αν και δεν χρειάζεται να είναι και προσπαθούμε σαν τον διάολο. Κάποια στιγμή θα έπρεπε να είναι αναμενόμενο και προγραμματισμένο, αν και να αποφεύγεται με υψηλό ενίοτε κόστος.
Η συμβουλή μου: κλωτσήστε τον μεγαλύτερο τύπο από την πρώτη μέρα, ή γίνετε η σκύλα κάποιου..... ε, εννοώ... Να σέβεστε τους πάντες, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε φίλους. Μην ενταχθείτε σε συμμορίες. Μείνε με τους "δικούς σου ανθρώπους". Μην παίζεις τυχερά παιχνίδια και μην μαστουρώνεις. Κράτα τις μαλακίες σου για τον εαυτό σου. Αν είσαι σταθερός τύπος και κοιτάς τη δουλειά σου και ξέρεις πότε να το βουλώσεις, δεν θα πρέπει να ανησυχείς για τίποτα. Πιθανότατα, κανείς δεν πρόκειται να σου επιβάλει τίποτα, μπάτσος ή κατάδικος, αν δεν το προσκαλέσεις εσύ. Αν νομίζεις ότι θα παρανομήσεις και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να πάει τρομερά στραβά, έχεις αυταπάτες. Το ίδιο σου το αίμα μπορεί να σε πείσει να σε πουλήσει στο ποτάμι, "για το καλό σου"... "Για να μη βλάψεις τον εαυτό σου ή τους άλλους." Πράγματι, τα χαλαρά χείλη βυθίζουν τα πλοία.
Η ουσία, όπως μου έλεγαν οι παλιοί, "αν δεν μπορείς να εκτίσεις την ποινή σου, τότε μην κάνεις το έγκλημα." Αν θέλεις να ανέβεις, προετοιμάσου για τις συνέπειες και να τις αντιμετωπίσεις, ΜΟΝΟΣ σου. Σου υπόσχομαι ότι ο κόσμος θα σε ακούσει και θα πει "καλά, αυτό είναι χάλια", αλλά στο τέλος της ημέρας, κανείς δεν πρόκειται να δώσει δεκάρα για το πόσο κακή τύχη είχες και πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Οι έξυπνες μέλισσες δεν αγοράζουν περιστρεφόμενες ζάντες και αυτοκόλλητα για το ολοκαίνουργιο Escalade τους με το πρώτο μάτσο μετρητά τους. Τα φυλάνε για μια βροχερή μέρα, όταν θα χρειάζονται δικηγόρο και εγγύηση και όλοι θα τους έχουν γυρίσει αναπάντεχα την πλάτη. Ζητώ συγγνώμη για κάθε προσβολή. Δεν εννοώ τίποτα, μόνο να βοηθήσω. Επίσης, συγγνώμη για την τεράστια παρεκτροπή στο θέμα της φυλακής, ωστόσο, δεν έχω δει πολλές συμβουλές από κανέναν σε αυτό το φόρουμ με πραγματική διορατικότητα ή εμπειρία σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε όταν η ζωή γίνεται SNAFU'd. Δεν πρόκειται όλοι να φτάσουμε στο τέρμα σώοι και αβλαβείς, αν φτάσουμε καθόλου. Στατιστικά, πολλοί από εμάς θα προσκρούσουν σε τοίχο κάποια στιγμή σε αυτόν τον δρόμο. Ελπίζω να δω το πλήρωμα της ΒΒ να πετάει πάνω από το ραντάρ. Σας εύχομαι καλή τύχη και επιτυχία και πολλά γόνιμα μαγειρέματα! Συγγνώμη, επίσης, για αυτό το μακροσκελές ποστ.
---Με αγάπη και σεβασμό. o7