Question Τι να κάνω τώρα με την mdma freebase αναμεμειγμένη σε ακετόνη (μετά από πλήρη αποτυχία με αέριο HCL);

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ανακάτεψα περίπου 800 ml mdma freebase σε 8 L κρύας ακετόνης. Στη συνέχεια έπρεπε να οξυνθεί με ξηρό αέριο HCL, αλλά ήταν μια πλήρης αποτυχία, δεν 1 φυσαλίδα από HCL έφτασε η φιάλη με το mdma freebase σε ακετόνη...
Μπορώ να διατηρήσω την freebase σε ακετόνη στην κατάψυξη ή αλλοιώνεται;

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Η εγκατάστασή μου ήταν 3 πλαστικοί κάδοι που συνδέονταν με πλαστικούς σωλήνες. Ο πλαστικός κουβάς νούμερο 2 ήταν ένας άδειος κουβάς, μια παγίδα, αν η ελεύθερη βάση στον κουβά νούμερο 3 απορροφούσε.

Στον πρώτο κάδο έβαλα 800 γραμμάρια χλωριούχου ασβεστίου. Έβαλα το καπάκι στον κάδο και μέσα από μία από τις τρύπες που είχαν προετοιμαστεί προηγουμένως έριξα μουριατικό οξύ. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση! Ούτε 1 φυσαλίδα αερίου στην mdma freebase μου σε ακετόνη.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Το ενδιαφέρον τμήμα ξεκινάει βολικά στο 4:20
Δεν χρειάζεται να γίνετε φανταχτερός, χρησιμοποιώντας μη αποξηραμένο αέριο hcl θα δώσει προϊόν ακόμα, επικεντρωθείτε στο να το κατεβάσετε παρά ίσως σκεφτείτε την προσθήκη σωλήνων ξήρανσης στο διάλυμα εργασίας σας.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Αλλά αυτό είναι με το θειικό οξύ; Προσπαθούσα να στεγνώσω το HCL με χλωριούχο ασβέστιο και δεν λειτούργησε. Έτσι, πρόσθεσα το μουριατικό οξύ απευθείας στο mdma freebase σε ακετόνη μέχρι PH 6-7 και το έβαλα στην κατάψυξη.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Δεν μπορείτε να στεγνώσετε το οξύ HCL με χλωριούχο ασβέστιο.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Το CaCl και το HCl(aq) δεν αντιδρούν για να δημιουργήσουν HCl(g). Επίσης, για να στεγνώσετε το αέριο θα πρέπει να το περάσετε μέσα από το μέσο ξήρανσης και όχι να το βάλετε στην αντίδραση. Μπορείτε να κάνετε H2SO4 και ξηρό NaCl (ή CaCl αν θέλετε πραγματικά να το χρησιμοποιήσετε) για να δημιουργήσετε το HCl(g). Το MDMA θα πρέπει να μπορεί να καθίσει στην ακετόνη χωρίς πρόβλημα, εφόσον δεν υπάρχουν άλλες χημικές ουσίες στο διάλυμά σας. Η προσθήκη HCl(aq) στο διάλυμά σας θα προκαλέσει το σχηματισμό του άλατος- ωστόσο, προσθέσατε επίσης ένα σωρό νερό, στο οποίο το MDMA σας θα είναι διαλυτό. Μπορεί να έχετε κάποιο προϊόν να κατακρημνιστεί στην κατάψυξη, αλλά το μεγαλύτερο μέρος θα παραμείνει διαλυμένο. Για να το θέσω ωραία, τα κάνατε κάπως σκατά lol. Θα υποθέσω ότι δεν έχετε rotovap ή ακόμη και αντλία κενού, οπότε η καλύτερη συμβουλή μου για εσάς είναι να πάρετε μια ηλεκτρική κουβέρτα, ένα μεγάλο πιάτο και έναν ανεμιστήρα. Ρίξτε όλο το διάλυμά σας στο πιάτο (μπορείτε να το κάνετε σε μερίδες αν δεν χωράει) βάλτε το πάνω στην ηλεκτρική κουβέρτα και φυσήξτε τον ανεμιστήρα σας πάνω του. Βάλτε το έξω ή κάπου που να μπορούν να διαφύγουν οι αναθυμιάσεις και θα περιμένετε να εξατμιστεί. Ο ανεμιστήρας και η απαλή θερμότητα θα το επιταχύνουν. Αν το ζεστάνετε πάρα πολύ θα αποσυντεθεί. Να είστε υπομονετικοί. Αφού φύγει όλος ο διαλύτης σας, θα μείνει ένα υπόλειμμα MDMA HCl.
Καλή τύχη

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Ναι, έχω εξοπλισμό απόσταξης και μια μικρή αντλία κενού που αγόρασα από το ebay για 12 ευρώ 15l/min. Δεν χρειάζομαι την ηλεκτρική κουβέρτα! Και έχω ήδη συλλέξει το mdma που καθιζάνει.

Τώρα έχω το mdma αναμεμειγμένο με νερό σε ακετόνη. Θα αποστάξω την ακετόνη και μετά από αυτό νομίζω ότι η καλύτερη μέθοδος είναι να κάνω εκχύλιση με οξύ-βάση;
Πρώτα θα αναμείξω το βρώμικο διάλυμα με νερό, μη πολικό διαλύτη όπως μεθανόλη και hcl. Το άλας mdma θα διαλυθεί στο νερό αλλά όχι στον μη πολικό διαλύτη. Αφαιρώ το στρώμα της μεθανόλης.
Στη συνέχεια προσθέτω νερό μεNaOH και χλωριούχο μεθύλιο, η ελεύθερη βάση mdma θα πάει στον πυθμένα μαζί με το χλωριούχο μεθύλιο και αφαιρώ το στρώμα νερού.
Μελετώ την εκχύλιση οξέος-βάσης, είναι σωστό αυτό;

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Θα μπορούσατε τότε να δοκιμάσετε μια απόσταξη υπό κενό για την απομάκρυνση της ακετόνης. Η αντλία σας είναι αρκετά αδύναμη, αλλά θα βοηθήσει λίγο.
Η εκχύλιση με βάση οξέα είναι μια βιώσιμη επιλογή. Η μεθανόλη είναι αναμίξιμη με το νερό, οπότε δεν θα σχηματίσει ξεχωριστό στρώμα. Αν έχετε DCM θα λειτουργήσει, αλλά όχι μεθανόλη. Θα πρέπει να αφαιρέσετε όλη την ακετόνη, να προσθέσετε DCM στο νερό σας και να το διαχωρίσετε μετά για να αφαιρέσετε τυχόν ακαθαρσίες. Προσθέστε NaOH και περισσότερο DCM. Τώρα το MDMA θα μετακινηθεί στο στρώμα DCM. Εξατμίστε το DCM σας. Επαναδιαλύστε σε IPA/τολουόλιο ή σε κάποιον άλλο διαλύτη από τον οποίο μπορείτε να περάσετε το HCl(g) σας. Στη συνέχεια φιλτράρετε το προϊόν σας.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Έκανα εξάτμιση της ακετόνης από το μείγμα ακετόνης-FB. Δεν είναι πιο δύσκολο από την εξάτμιση του πετροαιθέρα μετά από εκχύλιση βάσης. Και το σημείο βρασμού είναι μικρότερο.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Εάν δεν είστε σίγουροι για το πώς να το αερίσετε σωστά, θα μπορούσατε απλώς να χρησιμοποιήσετε το οξύ και μια μικρή ποσότητα dH20 για να φτάσετε σε pH 6-7 και να αφήσετε το νερό να εξατμιστεί αργά για να λάβετε το MDMA HCl σας. Ένας μη πολικός διαλύτης (τουλένιο, ξυλόλιο, DCM κ.λπ.) θα διατηρούσε την ελεύθερη βάση σας καλά διαλυμένη και σε αυτό προσθέτετε το HCl (μετά από κατάλληλο καθαρισμό/πλύσιμο της ελεύθερης βάσης) με βασικό/νερό, άλμη ή όπως αποφασίσετε να το τελειοποιήσετε, εφόσον χρειάζεται.

Ή απλά το βάζετε σε αέριο. Ειλικρινά, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αέριο σε ακετόνη με freebase μέσα, αλλά με ξυλόλιο και αιθέρα έχει γίνει πολύ αεριοποίηση. Και οι δύο τρόποι είναι αποδεκτοί εκτός αν βιάζεστε ή κάτι τέτοιο.

Ευγενικούς χαιρετισμούς,
Ali