Ως πωλητής, έχω πράγματι συναντήσει πολλούς αγοραστές από το Ηνωμένο Βασίλειο . Αλλά πρέπει να αναγνωριστεί ότι η διεθνής εφοδιαστική έχει ζητήματα με τα τελωνεία και τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων.
Το P2NP παρασκευάζεται εύκολα με 3 χημικές ουσίες. Θα το έφτιαχνα για εσάς, αλλά δεν είμαι πωλητής ακόμα. ο βοροϋδρίτης μπορεί να αγοραστεί στο eBay/Amazon
Όχι, όχι 3. Θα χρειαζόταν 4 εργαστήρια για να ξεκινήσουμε με ένα φαρμακείο γεμάτο χημικές ουσίες.
το πρόβλημα με την παρασκευή p2np είναι το νιτροαιθάνιο. αλλά έχω προμηθευτεί p2np από 3 διαφορετικούς προμηθευτές οπότε ελπίζω ότι είναι απλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιώ που σημαίνουν ότι αποτυγχάνω.
Πολλοί πωλητές από την Κίνα είναι εδώ.
Κάποιοι αναλαμβάνουν 50/50 ή σας ζητούν να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη αν το πακέτο αναχαιτιστεί από το τελωνείο.
ναι έχω κοιτάξει το p2p. η αναγωγή είναι δυνατή με το nabh4 κατά τη σύνθεση της μεθαμφεταμίνης, αλλά είναι δυνατή με την αμφεταμίνη, παράγοντας παράλληλα καλή απόδοση;
και αν το προϊόν δεν έχει διπλό δεσμό (νιτροαλκάνιο) θα ήταν ευκολότερο να μειωθεί μόνο αυτή η νιτροομάδα με διάφορες αντιδράσεις, αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμάσει αυτό το πρωτόκολλο.