Question Τρόποι αναγωγής του νιτρικού νατρίου σε νιτρώδη

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Πρόσφατα έκανα κάποια θεωρία σχετικά με τη δυνατότητα σύνθεσης αμφεταμίνης σε συγκεκριμένες περιοχές της ΕΕ ως απλός άνθρωπος, προσπαθώντας να αποφύγω τα παράνομα αντιδραστήρια.
Το οποίο, σε αυτή την περίπτωση θα ήταν θειικό οξύ, το οποίο μπορεί να αγοραστεί σε χαμηλότερα ποσοστά αλλά να πάρει συμπυκνωμένο,
νιτρικός υδράργυρος (ii) που μπορεί να παραχθεί από ξεχωριστή απόσταξη που περιλαμβάνει το θειικό οξύ από πριν και υδράργυρο που είναι εύκολο να βρεθεί.

Τώρα ο μόνος ένοχος είναι το νιτροαιθάνιο για το P2NP, το οποίο αυτό το άτομο θα μπορούσε ενδεχομένως να προμηθευτεί τα πάντα εκτός από το νιτρώδες νάτριο.
Εν τω μεταξύ, το νιτρικό νάτριο είναι ανοιχτά διαθέσιμο και έχω ψάξει διάφορους τρόπους αναγωγής σε νιτρώδη. Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν φαίνεται πολύ σαφής ή συνεπής και οι τελικές καθαριότητες φαίνονται υποδεέστερες, ούτε είμαι καν σίγουρος αν χρειάζεται καν υψηλή καθαρότητα.

Αναρωτιέμαι αν κάποιος έχει εμπειρία σχετικά με αυτό συγκεκριμένα; Θέλω να αναφέρω και πάλι, ότι όλα αυτά είναι ακόμα θεωρία για μένα και σε καμία περίπτωση δεν είναι κοντά σε οποιαδήποτε προετοιμασία, μπορεί πολύ πιθανόν να υπάρχουν και άλλες ατέλειες στην κατανόησή μου ακόμα, υποθέτω ότι θα ήθελα να βγάλω νόημα από τα πάντα όσον αφορά τη νόμιμη διαθεσιμότητα και τη διαδικασία. Μέχρι στιγμής πήρα τις περισσότερες πληροφορίες από εδώ, οπότε είμαι ήδη ευγνώμων, αν και τρέχω λίγο σε αδιέξοδο εδώ.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Αυτό είναι παιδαριώδες, ο χρόνος είναι το πολυτιμότερο, πρέπει να ξεκινήσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο τελικό προϊόν ή να παράγετε κάτι με χημικές ουσίες που είναι πιο εύκολο να προμηθευτείτε, η μείωση των νιτρικών είναι χάσιμο χρόνου.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Είναι διαθέσιμα νιτρώδη σε χαμηλές συγκεντρώσεις από άλατα σκλήρυνσης;

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ναι, αλλά η μεγαλύτερη ποσότητα είναι 1% με το υπόλοιπο να είναι αλάτι κουζίνας.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
1% που είναι τραχύ!

Υπάρχουν μερικές αντιδράσεις, θερμότητα και μόλυβδος (μπλιαχ).

Έχω ακούσει επίσης ότι η θερμότητα και το θείο λειτουργούν. Όπως και να 'χει, πρόκειται για βρώμικες αντιδράσεις.

Υπάρχει μια άλλη OTC οδός για την αμφεταμίνη που δεν περνάει από το p2NP. Έχετε εξετάσει τις διαδρομές μέσω p2p;

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Μπορείτε να προμηθευτείτε νιτρώδες κάλιο;

lavasphalt

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Κανένα από τα δύο δεν είναι δυστυχώς εφικτό. Όσον αφορά το P2P, από τη μικρή μου έρευνα έχω καταλάβει ότι είναι πολύ πιο ρυθμισμένο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα το P2NP, οπότε ενώ τεχνικά θα μπορούσατε να εισάγετε P2NP από την Πολωνία, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι δεν θα σας επισκεφτούν.

Από χθες βρήκα πράγματι έναν πωλητή που πουλάει νιτροαιθάνιο μέσα στη χώρα τελικά και δεν φαίνεται να ζητάει να συμπληρώσετε ένα EUS, το οποίο είναι λίγο περίεργο. Αφού το ζητάει και για την ακετόνη που επίσης προσφέρουν. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι πραγματικά Νιτρομεθάνιο, αλλά αυτό είναι απίθανο, αφού η τιμή είναι αρκετά τσουχτερή όπως είναι, γύρω στα 65E για 100ml.

Με αυτό το δεδομένο, εκτός από το Νιτροαιθάνιο από ένα διαφορετικό κατάστημα, τα άλλα αντιδραστήρια είναι, στην πραγματικότητα, ανοιχτά διαθέσιμα στο Amazon ειρωνικά. Με κάποια να χρειάζονται μόνο συγκέντρωση και 2 σχετικά εύκολες ξεχωριστές αντιδράσεις για τα άλατα του υδραργύρου. Πόσο έξυπνο θα ήταν όμως να τα παραγγείλεις όλα από το Amazon και θα βοηθούσε καθόλου η παραγγελία λίγων πραγμάτων σε διαφορετικές χρονικές στιγμές;

Last edited:

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Δεν νομίζω ότι είναι καλή πρακτική. Πολύ καλύτερα να υπάρχουν διαφορετικές πλατφόρμες και μέρη για την προμήθεια αντιδραστηρίων. Τούτου λεχθέντος, οι μικρές προσωπικές ποσότητες είναι γενικά εντάξει.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Λοιπόν, αν αισθάνεστε ότι κάνετε πολλή δουλειά, επιτρέψτε μου να σας πω τι πέρασα εγώ...

Ξεκίνησα με νιτρική αμμωνία. Ο καλύτερος τρόπος για να μειώσετε τα νιτρικά είναι να αναμίξετε 3:2 mol NaNO3 και NaOH, αντίστοιχα. Ζεστάνετε το μείγμα μέχρι να λιώσει (το ταψί αλουμινίου λειτουργεί τέλεια). Προετοιμάστε 1 mol στοιχειακού θείου και προσθέστε σε δοχεία με περιστασιακή ανάδευση, προσέξτε η φωτιά θα ξεκινήσει κατά την προσθήκη. Μόλις προστεθεί όλο το θείο περιμένετε να κρυώσει. Προσθέστε νερό και διαλύστε τα πάντα και εξατμίστε. Το Na2SO4 θα συμμετάσχει πρώτο. Φιλτράρετε, ανακρυσταλλώστε και έχετε καθαρό NaNO2.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Πρόκειται για μια τρομακτική διαδικασία, αλλά το YouTube θα αποκαλύψει μερικά βιντεάκια αυτής της διαδικασίας. Προτείνω να τα παρακολουθήσετε ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

yin-yang

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Τα περισσότερα def. Για το πρώτο μου συνθετικό έκανα τα πάντα otc. Συμπεριλαμβανομένης της βενζαλίδης. Μου πήρε μήνες. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αγοράσετε έτοιμες χημικές ουσίες. Φυσικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός αλλά με το σωστό opsec μπορείς να πάρεις οτιδήποτε "με ασφάλεια" και μάλιστα να εξοικονομήσεις χρήματα.

Jack

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Δεν θα έκανα τίποτα που δεν θα μπορούσα να το αναβαθμίσω, in for a penny in for a pound.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Δεν θέλουν όλοι να σπρώχνουν κιλά

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Η βενζαλδεΰδη είναι εύκολη.