Looking for a vendor Εμπειρίες προμηθευτών!

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
Γεια σας παιδιά. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να αγοράσω κάποιες πρόδρομες ουσίες από την ALIBABA. Η εμπειρία είναι άγρια και τρομακτική. Έχω τόσα πολλά μηνύματα από αντιπρόσωπο πωλήσεων που μου στέλνουν RFQ με διαφορετικές προσφορές τιμών.

αυτό που είναι κυρίως ανησυχητικό είναι ότι μερικοί από τους αντιπροσώπους πωλήσεων είναι τόσο ανίκανοι, δεν ξέρουν τι χημικές ουσίες ζήτησα ελέγχοντας το CAS# αλλά θα είναι γρήγοροι να μου γράψουν με μια προσφορά τιμής, και αφού τους απολύσω με λογικές ερωτήσεις, τότε είναι που θα αρχίσω να βλέπω κάποιες κόκκινες σημαίες.

Κάποιοι προμηθευτές ακούστηκαν αξιόπιστοι, αλλά όπως λέει και το ρητό λίγα κακά αυγά χαλάνε την παρτίδα. Έχω ήδη παραγγείλει, αλλά ο έμπιστος πωλητής μου δεν έχει τον κύριο πρόδρομό μου.

Είχε κανείς ποτέ κάποια κακή εμπειρία από την αγορά από το Alibaba;

Παρακαλώ μοιραστείτε την εμπειρία σας ή την έμπιστη επαφή σας.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Δεν μπορώ να μοιραστώ μια επαφή, αλλά είχα ήδη κακές εμπειρίες.

Ο καλύτερος δείκτης για έναν καλό πωλητή είναι αν ο πωλητής είναι ανοιχτός για μια καλή επικοινωνία, και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να δείξει με την πάροδο του χρόνου ότι ενδιαφέρεται για μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική σχέση και όχι μόνο για μια γρήγορη πώληση.

Ποιος βασικός πρόδρομος σας λείπει;

MrSung

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
18
@KokosDream!

''Ο καλύτερος δείκτης για έναν καλό πωλητή είναι αν ο πωλητής είναι ανοιχτός για μια καλή επικοινωνία, και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να δείξει με την πάροδο του χρόνου ότι ενδιαφέρεται για μια μακροχρόνια επιχειρηματική σχέση και όχι μόνο για μια γρήγορη πώληση''.

Είναι σαν να μοιραζόμαστε τις ίδιες ή παρόμοιες σκέψεις όσον αφορά τη σχέση προμηθευτή-αγοραστή....! Θα σας στείλω DM σχετικά με τον κύριο πρόδρομό μου

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
606
Ωραία, ανυπομονώ να σας ακούσω