- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 0
Γεια σας καλημέρα. Έχω δύο ερωτήσεις. Η πρώτη είναι να συμβουλευτώ έναν εμπειρογνώμονα, σχετικά με τις μεθόδους εξαγωγής εφεδρίνης από χάπια. Δεν είμαι σίγουρος ότι οι μέθοδοι που περιγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο μπορούν να λειτουργήσουν για τα χάπια που έχω. Έχω μια λίστα με τα έκδοχα που έχουν τα χάπια μου (έχω περίπου 300 χάπια με 50 mg υδροχλωρικής εφεδρίνης το καθένα). Τα έκδοχα είναι τα εξής: Τα έκδοχα είναι τα εξής: 1:
-Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη.
-Talc
- Στεατικό μαγνήσιο
- Καρβοξυμεθυλικό άμυλο νατρίου (τύπου Α).
Με αυτή τη σύνθεση, ποια μέθοδος θα ήταν καταλληλότερη για την εξαγωγή του υδροχλωρίου της εφεδρίνης; .
Μια δεύτερη ερώτηση αφορά ένα πρόβλημα που είχα με μια φιάλη 2000ml με επίπεδο πυθμένα και δύο λαιμούς. Η φιάλη ήταν βρώμικη και τα στόμια είχαν υπολείμματα από την αντίδραση του αμαλγάματος αλουμινίου. Κάλυψα το ένα στόμιο με ένα γυάλινο πώμα και όταν προσπάθησα να αφαιρέσω το πώμα είχε κολλήσει και δεν μπορούσα να το βγάλω. Τι μπορώ να κάνω για να αφαιρέσω αυτό το γυάλινο πώμα χωρίς να καταστρέψω τη φιάλη; Χαιρετισμούς και ευχαριστώ.
-Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη.
-Talc
- Στεατικό μαγνήσιο
- Καρβοξυμεθυλικό άμυλο νατρίου (τύπου Α).
Με αυτή τη σύνθεση, ποια μέθοδος θα ήταν καταλληλότερη για την εξαγωγή του υδροχλωρίου της εφεδρίνης; .
Μια δεύτερη ερώτηση αφορά ένα πρόβλημα που είχα με μια φιάλη 2000ml με επίπεδο πυθμένα και δύο λαιμούς. Η φιάλη ήταν βρώμικη και τα στόμια είχαν υπολείμματα από την αντίδραση του αμαλγάματος αλουμινίου. Κάλυψα το ένα στόμιο με ένα γυάλινο πώμα και όταν προσπάθησα να αφαιρέσω το πώμα είχε κολλήσει και δεν μπορούσα να το βγάλω. Τι μπορώ να κάνω για να αφαιρέσω αυτό το γυάλινο πώμα χωρίς να καταστρέψω τη φιάλη; Χαιρετισμούς και ευχαριστώ.