Question Ο φθηνότερος τρόπος παρασκευής μεθαμφεταμίνης έχει επιτύχει μόνο μία φορά

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Ρωτήστε τους ειδικούς της χημείας! Επειδή έχω πετύχει αυτή τη μέθοδο μόνο μία φορά! Είναι ο φθηνότερος τρόπος παρασκευής υδροχλωρικής αμφεταμίνης; Υπάρχουν σημαντικές συνδέσεις δακτυλίου που παραλείπονται και εμποδίζουν την παραγωγή κρυστάλλων αμφεταμίνης;
1. Ανακατέψτε 40 γραμμάρια φαινυλακετόνης, 20 γραμμάρια υδροχλωρικής μεθυλαμίνης και 200 ml μεθανόλης, προσθέστε ίχνη υδροξειδίου του νατρίου για να εξουδετερώσετε σε ασθενή αλκαλικότητα και αντιδράστε στους 80 βαθμούς για 2 ώρες για να δημιουργήσετε μια ενδιάμεση ιμίνη.
2. Προσθέστε 10 γραμμάρια βοροϋδριδικού νατρίου στην ενδιάμεση ιμίνη και αντιδράστε σε θερμοκρασία δωματίου για 6 ώρες για να παράγετε αμφεταμίνη.
3. Προσθέστε 100 ml νερού στο διάλυμα της αντίδρασης, διαχωρίστε το οργανικό στρώμα και επαναλάβετε την πλύση τρεις φορές. Αφού χρησιμοποιήσετε 100 ml νερού κάθε φορά, προσθέστε κατάλληλη ποσότητα υδροχλωρικού οξέος για την εξουδετέρωση σε pH 5.
4. Εξατμίστε όλο το νερό και σταματήστε τη θέρμανση όταν η θερμοκρασία είναι πάνω από 100 βαθμούς. Αυτό που παίρνετε είναι ακόμα υγρό... και δεν υπάρχουν κρύσταλλοι μέχρι να στεγνώσει! Πραγματικά δεν ξέρω τι πήγε στραβά

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Η σωστή ποσότητα NaOH, για την εξουδετέρωση 20 γραμμαρίων χλωριούχου μεθυλαμμωνίου υπολογίζω 0,5g, που είναι περισσότερο από ένα ίχνος. Εσύ το έκανες αυτό;

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Ναι, χρησιμοποίησα σκόπιμα υπερβολική ποσότητα NaOH για να διασφαλίσω ότι η τιμή του pH ήταν μεταξύ 8 και 9.
Σε αυτό το πείραμα, το μείγμα αντίδρασης αποτελούνταν από 20 ml χλωριούχου μεθυλαμμωνίου, 200 ml μεθανόλης και 40 ml φαινυλακετόνης. Η αντίδραση πραγματοποιήθηκε με μαγνητική ανάδευση σε θερμοκρασία 80°C για 2 ώρες.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Μετά το σχηματισμό του ενδιάμεσου ιμίνης, το μείγμα της αντίδρασής μου (RM) παρέμεινε σε άνυδρη κατάσταση. Μετά την ψύξη σε θερμοκρασία δωματίου, προστέθηκαν αργά 10 mg βοροϋδρίτη νατρίου. Η αντίδραση αφέθηκε να συνεχιστεί για 6 ώρες. Μέχρι αυτό το σημείο, δεν είμαι σίγουρος για το πού μπορεί να έχει προκύψει το πρόβλημα.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
im δεν είμαι χημικός οπότε διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά μου έμαθαν ότι πρέπει να ταλαντεύεται το ph από 2 μονάδες χαμηλότερα από την pKa σε 2 μονάδες υψηλότερα από την pKb, δηλαδή 12'1 και 4,6. Για κάθε μονάδα λιγότερο από αυτό που πηγαίνετε, αφήνετε 3% του προϊόντος σε λάθος μορφή, οπότε χάσατε 9% όταν σταματήσατε μεταξύ 8 και 9 και 1,2% στο άλλο άκρο. Το χλωριούχο μεθυλαμμώνιο είναι στερεό, αλλά χρησιμοποιείτε ml για να εκφράσετε πόσο. Λείπει ένα μέρος της εξίσωσης, ποια είναι η πυκνότητα mol αυτού του υγρού; είναι νερό ή...;

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Χμ... Δεν μέτρησα με ακρίβεια την ποσότητα του υλικού, αλλά παρακαλώ βοηθήστε με να ελέγξω αν υπάρχουν πιο σοβαρά λάθη στην πειραματική μου διαδικασία που θα οδηγούσαν σε αποτυχία; Για παράδειγμα, κατά το στάδιο της εκχύλισης, πρόσθεσα απευθείας νερό για το διαχωρισμό χωρίς να χρησιμοποιήσω πρόσθετους διαλύτες. Δεν είμαι σίγουρος. Απλώς σκέφτηκα ότι η διαστρωμάτωση του rm ήταν ήδη προφανής, οπότε το έκανα αυτό.