Υπάρχει ένα βίντεο του NileRed στο YT στο οποίο αποκτά ένα σχετικά καθαρό δείγμα "αιθέριου ελαίου αμυγδάλου" ή κάτι τέτοιο από το ebay και λέει ότι είναι αρκετά καθαρό για να χρησιμοποιηθεί -ως έχει- σε αντιδράσεις, αλλά συνεχίζει να το καθαρίζει ούτως ή άλλως. Ο Fester λέει να λειτουργήσει κενό αέρος για λίγα λεπτά για να απομακρυνθεί το HCN. Αναφέρεται ότι η ΒΑΕ/βενζαλδεΰδη είναι ελεγχόμενη ουσία στις ΗΠΑ, πράγμα που είναι αστείο γιατί κυριολεκτικά άρπαξα ένα μικρό μπουκαλάκι ΒΑΕ στην αγορά χθες που ανέφερε ως μοναδικό συστατικό: βενζαλδεΰδη. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό ακούγεται καλύτερο στα χαρτιά.
Λυπάμαι, φίλε μου Φριτ, δεν είμαι σε θέση να καταλάβω πολλά από αυτά που λες. Αυτό που είδες και αποφάσισες ότι ήταν ή δεν ήταν πρακτικό για σένα ή όποιον άλλον, δεν είναι απαραίτητο να ισχύει για όλους. Προσπαθώ να στήσω την παραγωγή, αδελφέ, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ, και αυτό που με εμποδίζει, από τώρα, είναι η έλλειψη ενός συγκεκριμένου συστατικού. Προς το παρόν έχω το Ma Huang ως έσχατη λύση , αλλά δεν προσπαθώ καν να ακολουθήσω αυτή την οδό αν δεν είναι απαραίτητο. Η κύρια προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή και στο μέλλον είναι να μην τραβήξω καμία προσοχή και να μην αφήσω κανένα ίχνος.
Αν κάποιος ήθελε να εντείνει την παραγωγή, λέει ο Fester, αυτό είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση από την αγορά χαπιών ή την εξαγωγή φυτών. Αν κάποιος ήθελε να ξεκινήσει έναν ή δύο κουβάδες των 5Gal για τη ζύμωση της βενζαλίδης, συνακόλουθα, κανένας από τον εξοπλισμό για τον οποίο μιλάτε δεν είναι απαραίτητος, και το κόστος της μελάσας/της ζάχαρης/της μαγιάς/BAE δεν είναι σχετικό για μένα. Αν και μια συσκευή απόσταξης/επαναρροής κ.λπ. θα ήταν ωραία και χρήσιμη, δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί.
Η εξαγωγή του L-PAC είναι σχετικά απλή, (σύμφωνα με αυτό το περίγραμμα στο somm). Φιλτράρετε το πολτό και χρησιμοποιήστε ένα πλύσιμο με τολουόλιο ή αιθέρα για να το τραβήξετε και να εξατμίσετε. Προσπαθώ να δω αυτή τη διαδικασία μέχρι την εφέδρα, και έτσι το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσω μεθυλαμίνη για αναγωγή. Εάν αυτό έχει γίνει και έχει γίνει, τότε κανείς δεν μιλάει πραγματικά γι 'αυτό ή φαίνεται να γνωρίζει πολλά, που είμαι σε θέση να βρω. Συγχωρέστε με που αναζητώ την επεξεργασία και παίρνω τα πάντα με επιφύλαξη, παρ' όλο το flexing και το street cred. Όπως είπα, μαθαίνω πολλά κατά τη διαδικασία να τα ξεδιαλύνω όλα αυτά, σε κάθε περίπτωση. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας και τη συμβολή σας. o7