Αποθήκευση P2NP και P2P

SelfExper1menter

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Μπορούν οι πρόδρομες ουσίες της αμφεταμίνης P2P και P2NP να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. ένα έτος) σε θερμοκρασία δωματίου σε αεροστεγή δοχεία; Θα υπάρξει σημαντική απώλεια (π.χ. 10% ή περισσότερο) λόγω αποσύνθεσης, πολυμερισμού ή οτιδήποτε άλλο; Btw ξέρω ότι συνιστάται η αποθήκευση του P2NP σε καταψύκτη, αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
Το P2NP υπόσχεται να σκουρύνει το χρώμα του με την πάροδο του χρόνου εάν υπάρχει αέρας στο continer συνεπώς θα πρέπει να επανακρυσταλλώνεται για βέλτιστα αποτελέσματα

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
το κόκκινο σκατό που σχηματίζεται είναι από τον πολυμερισμό της αμίνης έχω ακούσει και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αν πλυθεί καλά διατηρείται πολύ καλά

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
309
τότε που το ετοίμαζα θυμάμαι ότι δεν ήμουν και τόσο προσεκτικός και υπήρχαν και ίχνη βενζαλδεΰδης... αν δεν είναι καναριοκίτρινο θα πρέπει να επανακρυσταλλωθεί για καλύτερα αποτελέσματα (δοκιμάστε να πλύνετε πρώτα μπορεί και να είναι αρκετό)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Δεν μπορώ να μιλήσω για τη φαινυλακετόνη, αλλά το P2NP που είναι καλά στεγνό και απαλλαγμένο από οποιαδήποτε μόλυνση της πρώτης ύλης και νερό θα διατηρηθεί μήνες τουλάχιστον ακόμη και ακάλυπτο.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για την αποθήκευση των P2NP και P2P είναι ο καταψύκτης.