Question Racemisation

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Γεια σας,
Έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον άρθρο όπου αναφέρεται το θέμα της ρακεμοποίησης της l-μεθαμφεταμίνης πίσω στο ρακεμικό προϊόν. Έχει κανείς εμπειρία σε αυτό το θέμα;

Attachments

• wiqLnVGtT7.png
    wiqLnVGtT7.png
    118.2 KB · Views: 387

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
16
Το είδα επίσης αυτό και θα ήθελα να μάθω περισσότερα.
Στη συνέχεια, όλη αυτή η εναπομείνασα l-αμφ ή l-μεθαμφ θα μπορούσε να αναγεννηθεί σε ρακεμική και να πάρει ένα 25% περισσότερο d-anpth ή d-μεθαμφ με μόνο 1 φορά recemitise.
Εάν κάποιος έχει κάποια εμπειρία σχετικά με την ρακεμιτοποίηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Evilcarrot2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
16
Πραγματικά λυπάμαι αν μπλέξω που δημοσιεύω εξωτερικούς συνδέσμους, αλλά δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα σχετικό σε αυτόν τον αγαπημένο μου ιστότοπο.
Σαφής προειδοποίηση για τον Παγκόσμιο Ιστό : https://chemistry.mdma.ch/hiveboard/crystal/000447791.html
Διαβάστε το και πείτε μου τη γνώμη σας.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Ναι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, ειδικά για μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντων. Δυστυχώς, δεν έχω βρει κάτι πιο ακριβές, γεγονός που με οδηγεί να υποθέσω ότι η διαδικασία είναι πολύ περίπλοκη ή ασύμφορη.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Φαίνεται ενδιαφέρον προσπαθώ να εμβαθύνω στη διαδικασία θα ενημερώσω αν βρω τον σωστό τρόπο για αυτό ;-)

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Δεν θα είναι κάτι γρήγορο δεν έχω τόσο πολύ χρόνο τώρα αλλά θα τα καταφέρω είμαι πολύ πεισματάρης χαχαχαχα ;-)

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Χαίρομαι που τα πράγματα παίρνουν τώρα μπρος, που βρήκαν τον τρόπο τόσο γρήγορα. Είμαι πολύ βέβαιος ότι θα βρούμε έναν τρόπο. Σας ευχαριστώ Btcboss2022 που αναλάβατε αυτό το έργο. :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
αφήνοντας το προϊόν σας σε διαλύτη σε σκοτεινό δωμάτιο σε θερμοκρασία δωματίου θα προκαλέσει ρακεμίση από μόνο του μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. καταλαβαίνω τι υπονοεί αυτό, αλλά είναι μια επιλογή

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
.thank you Τι σημαίνει long time? Εγώ θα έκανα απλώς μια δοκιμή.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Δεν το έχω κάνει εγώ ο ίδιος, το άκουσα από έναν συνάδελφο εντομοειδή που δούλευε σε εργαστήριο που μελετούσε την εναντιομερία, οπότε δεν ξέρω ακριβώς, ίσως υπάρχουν δεδομένα για άλλες ενώσεις που μπορείτε να προεκτείνετε για να πάρετε μια πολύ χονδρική εκτίμηση.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Τότε θα μάθω περισσότερα γι' αυτό, ίσως βρω κάτι. Πολλές ευχαριστίες

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
? Δεν νομίζω ότι αυτό λειτουργεί.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Νομίζω πως ναι, από τότε που διάβασα για το θέμα και φαίνεται πως η θερμότητα και το φως οδηγούν στην ρακεμοποίηση, είναι μια έννοια που χρησιμοποιείται για να χρονολογήσει ορισμένες τοποθεσίες μελετώντας απολιθώματα θαλάσσιων ζώων και τέτοια, η αρχή είναι ότι κοιτάζοντας το % των εναντιομερών μπορεί να σου πει πόσος χρόνος έχει περάσει από τότε που πέθανε το ζώο, αφού ξέρεις ότι τα περισσότερα αμινοξέα χρησιμοποιούνται στα βιολογικά συστήματα ως λεβοροταριακή μορφή,Στη συνέχεια κοιτάς πόσο δεξτροροταριακό αμινοξύ έχει σχηματιστεί και από εκεί μπορείς να εκτιμήσεις την ηλικία της τοποθεσίας, αυτό εξηγείται πολύ χοντρικά, απλά ως απόδειξη της έννοιας.Οπότε έκανα λάθος μόνο στο κομμάτι του φωτός :p. Εδώ είναι μερικές πηγές, μία από αυτές ισχυρίζεται, άμεσο απόσπασμα: Στους 160 °C, ένα ρακεμικό μίγμα επιτυγχάνεται μέσα σε 10-20 ώρες, ενώ στις αρκτικές περιοχές (-10 °C) η ρακεμική ισορροπία απαιτεί 1-2 Ma.
G.H. Miller, ... S.J. Clarke, στο: Encyclopedia of Quaternary Science (Second Edition), 2013.
Rainer Grün, στο Εγκυκλοπαίδεια της Αρχαιολογίας, 2008

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Μήπως κάποιο από το D πρέπει να είναι παρόν ως καταλύτης αναρωτιέμαι;

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5

"Η ρακεμοποίηση είναι η χημική αντίδραση που μετατρέπει ένα αμινοξύ σε εναλλακτικό εναντιομερές ή κατοπτρική μορφή του. Ο ρυθμός με τον οποίο εξελίσσεται η ρακεμοποίηση ποικίλλει μεταξύ των αμινοξέων ανάλογα με την ικανότητα των ομάδων R να σταθεροποιούν ένα ενδιάμεσο καρβανιόν. Το ενδιάμεσο καρμπανιόν είναι το μόριο που σχηματίζεται όταν η πλευρική αλυσίδα υδρογόνου αφαιρείται από ένα αμινοξύ. Σε ένα ιδανικό σύστημα, κατά την επαναπροσθήκη του ατόμου υδρογόνου στο ενδιάμεσο καρμπανιόν, υπάρχει ίση πιθανότητα σχηματισμού l- και d-αμινοξέος και οι ρυθμοί της εμπρόσθιας και της αντίστροφης αντίδρασης είναι ίσοι. Υπό αυτές τις συνθήκες, το d/l εξελίσσεται από τιμές κοντά στο μηδέν στους σύγχρονους ιστούς μέχρι το d/l να φτάσει στη μονάδα σε ρακεμική ισορροπία. Συνέπεια αυτών των συνθηκών είναι η επιβράδυνση του ρυθμού ρακεμοποίησης καθώς αυξάνεται η έκταση της ρακεμοποίησης - η χαρακτηριστική καμπυλόγραμμη τάση που παράγεται όταν οι λόγοι d/l απεικονίζονται συναρτήσει του γραμμικού χρόνου".

Αυτό είναι από τον Miller, από αυτό παίρνω ότι όχι, δεν χρειάζεται να υπάρχει. τα D-αμινοξέα είναι τόσο σπάνια στη φύση που οι άνθρωποι νόμιζαν ότι δεν υπάρχουν καν, έτσι τα περισσότερα έμβια όντα χρησιμοποιούν μόνο L-αμινοξέα σε αναλογία 100% και εξακολουθούν να ρακεμοποιούνται με την πάροδο του χρόνου.

Fenster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
32
Αυτό φαίνεται εξωφρενικά εύκολο να ελεγχθεί

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να το αφήσετε σε RT με διαλύτη

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Γενική διαδικασία για τα πειράματα ρακεμοποίησης. A
Διάλυμα αμίνης 0,06 Μ (100 mg) και θειόλης (1,2 ή 0,2 ισοδύναμα)
σε βενζόλιο επαναρροφήθηκαν για 2 ώρες (στοιχειομετρική συνθήκη) ή 7
ώρες (καταλυτική συνθήκη) παρουσία AIBN (συνολικός
ποσότητα 20 mol % AIBN διαιρέθηκε σε τρεις ίσες ποσότητες
(όταν ο χρόνος αντίδρασης είναι > 2 ώρες) που προστέθηκαν διαδοχικά κάθε 2 ώρες). Μετά τη συμπύκνωση, το υπόλειμμα αραιώθηκε
με HCl (1 M) και το διάλυμα πλύθηκε με Et2O. Το
υδατική φάση βασικοποιήθηκε με κορεσμένο ανθρακικό νάτριο
και εκχυλίστηκε με Et2O. Η καθαρή αμίνη απομονώθηκε μετά από
ξήρανση σε MgSO4 και συμπύκνωση.