- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 0
Γεια σε όλους, μόλις πρόσφατα προσχώρησα και χαίρομαι που βρίσκω έναν τόσο σπουδαίο πόρο διαθέσιμο εδώ. Με τον τρόπο που ο κόσμος εξελίσσεται είναι ωραίο να βρίσκει κανείς ανοιχτή σκέψη και συζήτηση χωρίς λογοκρισία και απαγορεύσεις. Ενώ θα αφιερώσω αρκετό χρόνο εδώ στο μέλλον για να περιηγηθώ σε όλες τις πληροφορίες σε όλη την ιστοσελίδα, ήλπιζα ότι εσείς θα μπορούσατε να μου δώσετε ένα προβάδισμα για να βρω έναν καλό προμηθευτή για - LSD, COCAINE και XANAX; Ήταν δύσκολο να παρακολουθώ τα τελευταία δέκα ή περισσότερα χρόνια να βλέπω την ποιότητα των ναρκωτικών να μειώνεται ενώ η τιμή τους να ανεβαίνει... Τα μουνιά του Υπουργείου Άμυνας και της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν τις πρόδρομες χημικές ουσίες για την κοκαΐνη τόσο δυσεύρετες που όλη η κοκαΐνη που είχα όλα αυτά τα χρόνια ήταν σκουπίδια φτιαγμένα με κάποια μαλακία εκχύλιση και προετοιμασία. Και θα έπεφτα κάτω αν μπορούσα ποτέ να βρω ένα πραγματικό φαρμακευτικό xanax, όχι κάποιο πατημένο ανάλογο βλακώδες βενζόλιο που είναι μια δηλητηριώδης ερευνητική χημική ουσία. Αν κάποιος εκεί έξω θα μπορούσε ΚΑΛΩΣ να μου πετάξει μια σανίδα σωτηρίας για τα φάρμακα θα ήμουν αιώνια ευγνώμων.