Question Ψευδοεφεδρίνη (120mg) χάπια παρατεταμένης αποδέσμευσης σε Meth δυνατό ?

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Έχω τα χάπια Levocetirizine (5mg) + Pseudoephedrine (120mg) . Μπορώ να φτιάξω μεθαμφεταμίνη με αυτά τα χάπια; Είμαι από την Ινδία.

Attachments

• ba5rDSVoM9.jpg
    ba5rDSVoM9.jpg
    20.5 KB · Views: 157

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Αυτά τα δισκία είναι κατάλληλα για την παραγωγή μεθαμφεταμίνης. Πρέπει να εξαγάγετε την ψευδοεφεδρίνη από αυτά.
Δεν γνωρίζω τι είδους κέλυφος έχετε και αν η εφεδρίνη μπορεί να εξαχθεί με αλκοόλη.
Επομένως, εγώ θα έκανα σκόνη από τα δισκία και θα τα διέλυα όλα σε νερό, θα πρόσθετα διάλυμα αλκαλίου NaOH στο nsh 11-12 και θα συμπλήρωνα πετρελαϊκό αιθέρα ... θα εκχύλιζα τη βάση αρκετές φορές με αιθέρα και θα την ξέπλενα με νερό. Θα το στέγνωνα από το νερό.
Θα απέσταζα τον πετρελαϊκό αιθέρα και θα μετέτρεπα τη βάση σε υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη.
Στη συνέχεια, επιλέξτε την τεχνολογία με την οποία θέλετε να πάρετε μεθαμφεταμίνη.

picture5757

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Χάρηκα για τη γνωριμία, κύριε. Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτή τη διαδικασία.

UAnW4yMwgO

M1wgkIBnJx

dragonbooster

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Έτσι τελικά χρειάζομαι υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη ή υδροχλωρική εφεδρίνη για να φτιάξω Meth ? Επειδή έχω επίσης αυτά τα φιαλίδια υδροχλωρικής εφεδρίνης που το καθένα περιέχει 30 mg υδροχλωρικής εφεδρίνης.

Attachments

• D9OdWhkVSi.jpeg
    D9OdWhkVSi.jpeg
    13.7 KB · Views: 131

Hank Schrader

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
166
Δεν υπάρχει διαφορά.
Για να πάρετε πάγο χρειάζεστε l-εφεδρίνη ή d- ψευδοεφεδρίνη. Κατά κανόνα, τα φάρμακα περιέχουν την επιθυμητή μορφή.
Όπως και να έχει, θα πάρετε μεθαμφεταμίνη.
Είναι πολύ εύκολο να εξαγάγετε το επιθυμητό προϊόν από τις αμπούλες. Φτιάξτε ένα υδατόλουτρο και εξατμίστε το υγρό σε μια πλάκα και πλύνετε το υδροχλωρικό εφεδρίνη με άνυδρη ακετόνη.

SonOfJessieBerg

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
hey hank
Έχω το ίδιο χάπι. Υπάρχει ένα ακόμη συστατικό γραμμένο στην κυψέλη που λέει - Colour - ferric oxide red usp-nf. Η μέθοδος που είπες λειτουργεί για το χάπι σίγουρα; γιατί έψαξα στο reddit λέει ότι διαφορετικά χάπια έχουν διαφορετικές μεθόδους αλλά η βάση δεδομένων τους είναι καθαρά αμερικάνικη.

Φυσική περιγραφή του χαπιού - Το 80% του χαπιού έχει λευκό χρώμα και το υπόλοιπο 20% έχει ανοιχτό κόκκινο χρώμα.

Δεν το κατάλαβα αυτό.
"Εκχυλίστε τη βάση αρκετές φορές με αιθέρα και πλύντε την με νερό. Θα το στεγνώσω από το νερό." "Θα αποστάξω τον πετρελαϊκό αιθέρα και θα μετατρέψω τη βάση σε υδροχλωρική ψευδοεφεδρίνη".

όταν ο αιθέρας τραβάει το ψέοδο μέσα του. πρέπει να το παγώσουμε για να σχηματιστεί κρύσταλλος από το ψέοδο σωστά; Όπως γίνεται η εκχύλιση του dmt το nps καταψύχεται για 24 ώρες για να σχηματιστεί κρύσταλλος. Είναι το ίδιο με το psuedo; Το psuedo είναι HCL γιατί θα πρέπει να αποστάξουμε αιθέρα και να μετατρέψουμε τη βάση σε HCL ξανά;