Question παραγωγή της ταχύτητας

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Γεια σας, είμαι νέος εδώ και θα είχα κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την παραγωγή ταχύτητας και ελπίζω, ότι κάποιος θα μπορούσε να απαντήσει στις ερωτήσεις, επειδή δεν είμαι πραγματικά εξοικειωμένος με αυτό ακόμα.
1. Τι ποσοστό καθαρότητας πρέπει να έχουν το ξύδι και το θειικό οξύ;
2. Ποιο κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση των απαιτούμενων υλικών για την παραγωγή;
3. Πώς μπορώ να αποκτήσω τα απαιτούμενα υλικά διακριτικά;
4. Πώς μπορείτε να βγάλετε το νιτρικό άλας quicksilver II, αφού το έχετε συνδυάσει με αλουμίνιο;
Θα ήμουν ευγνώμων, αν κάποιος με τις σχετικές γνώσεις μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Γεια σου φίλε, πρώτα απ 'όλα, σας καλωσορίζω σε αυτή την κοινότητα και τη μεγάλη οικογένεια, αν διαβάσετε θα βρείτε γρήγορα όλες τις αμφιβολίες που προκύπτουν, ακόμη και με μια μικρή αναζήτηση μέσω του μενού έχετε πολλά εγχειρίδια για την παραγωγή ταχύτητας, έχετε ακόμη και εξαιρετικά λεπτομερή βίντεο της διαδικασίας από την αρχή έως το τέλος... απλά κάντε μια περιήγηση στο φόρουμ μας και θα βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε. Θα απαντήσω σύντομα στις ερωτήσεις σας.
Το οξικό οξύ δουλεύει ωραία με 60%Ελάχιστη συγκέντρωση,και το κλωρίδιο του υδραργύρου δουλεύει Ήταν αμάλγαμα στο φύλλο αλουμινίου οπότε η ερώτησή σας δεν βγάζει νόημα ή αμφισβητείται λανθασμένα, επιτρέψτε μου να εξηγήσω: ο υδράργυρος προσκολλάται στο φύλλο αλουμινίου έτσι ώστε μαζί να έχουν τη δύναμη να αναγάγουν τη νιτρο ένωση σε βάση αμφεταμίνης. Όσον αφορά το θειικό οξύ, όπως όλα τα αντιδραστήρια, πρέπει να είναι 98-99% τεχνικό εργαστηριακής ποιότητας, αν και τότε πρέπει να το διαλύσετε πριν το χρησιμοποιήσετε για να μην κάψετε το προϊόν σας και να υπογράψετε καλά το αλάτι. Ελπίζω ότι μπόρεσα να σας βοηθήσω και να ξεκαθαρίσω λίγο τις αμφιβολίες σας. αλλά όλοι έχουμε ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζουμε, η βιβλιογραφία και η κατανόηση είναι σημαντική σε αυτόν τον κόσμο, γι' αυτό σας συμβουλεύω να διαβάσετε πολύ και να καταλάβετε τι είναι απαραίτητο πριν κάνετε κάτι. Στην υγειά σας και καλώς ήρθατε.

Simultanos55

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Ευχαριστώ για τον ευπρόσδεκτο χαιρετισμό και την απάντηση. Με βοήθησε πολύ περισσότερο να το καταλάβω! Η άλλη ερώτηση είναι, τι για ένα κάλυμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, για να αποκτήσω το εργαλείο και την πρώτη ύλη, αν θα το αγοράσω κανονικά και στο διαδίκτυο;