Looking for a vendor Πολωνικό νιτροαιθάνιο/νιτρομεθάνιο

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Έτσι iv ακούσει από μερικούς ανθρώπους τώρα, ότι αποκτούν πραγματικά φθηνά χημικά από την Πολωνία.
Ήμουν πρόθυμος να πληρώσω για το μπουκάλι χημικών με τον τελευταίο τύπο με τον οποίο μιλούσα και μετά μου έστειλε το μισό, αλλά μετά πήγε σιωπηλός.....
Iv επίσης μου είπαν από κάποιον άλλον ότι η Πολωνία κάνει φτηνά χημικά.
Ψάχνω συγκεκριμένα για νιτροαιθάνιο ή νιτρομεθάνιο - μπορώ να βρω μόνο βαρέλια των 25l και ως οικιακός χημικός δεν μπορώ να αντέξω οικονομικά, ούτε θέλω τόσα πολλά!
Ένα λίτρο θα ήταν καλό, από το καθένα αν είναι δυνατόν και επίσης μερικά από τα βασικά - καθαρό ή ακόμη και αζεοτροπικό H2SO4.
Αν δεν μου επιτρέπεται να το ρωτήσω αυτό ή αν θα μπορούσε να είναι σε καλύτερο μέρος παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος.
από πού προμηθεύονται οι άνθρωποι χημικά σε μικρές ποσότητες για κάποιον που φτιάχνει προσωπικές ποσότητες ψυχεδελικών για να βοηθήσει την ψυχική του υγεία. Βρίσκομαι στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ευχαριστώ!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol ενοχλητικό, σωστά; Εκτός από το να κάνω ένα ταξίδι στην Πολωνία ή να αγοράσω 25 λίτρα από την Κίνα, είμαι σε αδιέξοδο...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Μπορείτε εύκολα να βρείτε το πολωνικό νιτεροαιθάνιο που είναι φτηνό, ή το ιταλικό που είναι ακριβό και τα δύο είναι εύκολο να βρεθούν στο Google

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Το νιτρομεθάνιο μπορείτε να το βρείτε εύκολα στο organicchemistrypoland.pl - Χωρίς ερωτήσεις, αλλά το τελωνείο του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, δεν ξέρω πόσο δημιουργικός θα γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Και για το νιτροαιθάνιο... Δεν γνωρίζω τη νομοθεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά στην ΕΕ είναι ένα κανονικό νόμιμο αντιδραστήριο. Μπορείς να βρεις κάποιο είδος φτηνό στο brumer.com ή σε μικρότερες ποσότητες στα S3 chemicals στη Γερμανία.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Για να είμαστε δίκαιοι, είναι αρκετά εύκολο να στείλετε σκατά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι έλαβα ΟΛΑ τα αντιδραστήρια και τους διαλύτες μου μέχρι στιγμής. Αυτή η ιστοσελίδα άλλαξε τον κόσμο μου...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroethan - nitrochemis a clearnet vendor with great feedback

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
αυτό εδώ lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Τι εννοείτε; Υπάρχει νίτρο στη χώρα; Ναι, υπάρχει, αν είτε εργάζεστε σε μια καταγεγραμμένη επιχείρηση Ή έχετε έναν σύνδεσμο - που είναι αυτό που ρωτάω τριγύρω! Θεέ μου, οι άνθρωποι είναι πολύ πιο δύσκολο για μένα να ασχοληθώ με αυτούς παρά με τα χημικά. Συγγνώμη αν ακούγομαι σαν μαλάκας που ψαχουλεύει, αλλά όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου για να μπορούν να δημοσιεύουν αυτάρεσκες απαντήσεις όπως εσύ!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Α, ναι, κοίταξα το nitrochemis στην πραγματικότητα - απλά έχασα τον σύνδεσμο! Ευχαριστώ πολύ γι' αυτό! Ξέρω ότι είναι στην ενότητα των συνδέσμων, αλλά πρέπει να το έχασα τη δεύτερη και την τρίτη φορά που κοίταξα - θυμάμαι ότι είδα το P2NP σε αυτόν τον ιστότοπο.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Dang - nitrochemis wont ship nitroethane to my country...how annoying. Το παθαίνω συχνά αυτό με αυτές τις ουσίες - υποθέτω ότι δεν μπορούν να πάνε με φορτηγό αεροπλάνο...
Υποθέτω ότι θα μπορούσα να αγοράσω λίγο P2NP, αλλά δεν ήταν αυτό το θέμα...
Φαίνεται ότι κάθε "πηγή" που συναντώ δεν αποστέλλει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η απόκτηση χημικών ουσιών γίνεται πιο δύσκολη από τα πραγματικά χημικά rxn που κάνω

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Στην πραγματικότητα βρήκα ένα εξαιρετικό προϊόν που πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είναι καν ασυνήθιστο προϊόν για να το παραγγείλω. Είμαι φοιτητής τέχνης και υπάρχει μια ακρυλική κόλλα που αποτελείται από DCM και νιτροαιθάνιο. Μόλις ήρθε και περίμενα τη μεθανόλη, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω με τις συνθέσεις DMT/DET, αλλά όχι....lol
βρίσκω χρήσιμο να έχεις πολλαπλά έργα σε εξέλιξη κάθε φορά όταν κάνεις αυτά τα πράγματα, μόνο και μόνο όσον αφορά την απόκτηση χημικών - πιθανώς δεν θα δούλευα σε δύο έργα ταυτόχρονα, αυτό είναι τρέλα αλλά ναι, τη φάση της απόκτησης την έχω πάντα σε επιφυλακή στις μέρες μας!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Συγγνώμη βασιλεία, ειλικρινά. Δεν ήταν σωστό να το λέω αυτό. Απλά μπερδεύτηκα με την απάντησή σας και κάνω μια αποτοξίνωση από βενζίνη αυτή τη στιγμή. Πραγματικά ζητώ συγγνώμη για μια τόσο αλαζονική απάντηση...