Θα πρέπει να μην είναι παράνομο εφόσον γνωρίζω ότι είναι νόμιμο στην Κίνα. Και ακόμη και αν είναι παράνομο θα πρέπει να μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα. Αρκεί να τα σκατώσατε άσχημα. Γιατί ρωτάτε;
Είστε σίγουροι ότι είναι 5449-12-7 που αναφέρονται ,οι πληροφορίες μου είναι διαφορετικές εγώ τώρα ότι μόνο οι αιθυλικές γλυκιδικές PMK απαγορεύονται .
μιλάω και διαβάζω τέλεια Deutsch, υπάρχουν γράμματα του γλυκιδικού οξέος BMK και έκρυψε τον αριθμό CAS αλλά στα μικρά γράμματα κάτω μιλάει επίσης από το γλυκιδικό οξύ BMK αν είναι έτσι τότε είναι πραγματικά απαγορευμένο . Η ποινή στη χώρα μου για τις πρόδρομες ουσίες είναι 3-12 χρόνια φυλακή δεν ξέρω πόσο είναι στη Γερμανία αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είναι φυλακή .
Εντάξει ευχαριστώ ακούγεται σαν υψηλή ποινή, αλλά καλό αν πολλοί άνθρωποι το γνωρίζουν κατά τη γνώμη μου είναι πολύ δύσκολο να είναι πάντα ενημερωμένο.
Μια πιθανώς καλή μέθοδος είναι η α-μεθυλ-κινναμαλδεΰδη, που σήμερα είναι νόμιμα διαθέσιμη, διαβάζεται ευρέως αλλά δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί.
Ήρθα σε επαφή με τον κινέζικο προμηθευτή μου. Είπε ότι έχουν απομείνει κάποια PMK στην αποθήκη τους και περιμένουν νέες αποστολές BMK, αλλά υποψιάζεται ότι η PMK θα στεγνώσει επειδή δεν έχουν καμία επερχόμενη αποστολή PMK (( ... Αλλά οι Κινέζοι είναι ολισθηρά φίδια θα βρουν νέο τρόπο και προϊόν και θα το διαφημίσουν μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ.