Question χρειάζεστε βοήθεια

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Αν θέλουμε να παρασκευάσουμε ένα φάρμακο που απαιτεί τον μικρότερο δυνατό προϋπολογισμό και μπορούμε εύκολα να προμηθευτούμε τα υλικά, τι πρέπει να είναι αυτό και πρέπει να είναι απλό, το οποίο μπορεί να γίνει με βασικές ή μεσαίου επιπέδου γνώσεις χημείας.

sharetea

Don't buy from me
New Member
Reaction score
8
Πόσο κοστίζει το gbl εκεί που βρίσκεστε;

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Δεν έχω ιδέα για τις τιμές οποιουδήποτε από αυτά.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Ίσως το να γνωρίζουμε σε ποια χώρα βρίσκεστε θα μας βοηθούσε, επειδή διαφορετικά πράγματα είναι νόμιμο να αγοραστούν σε διαφορετικές χώρες ή μπορούν να εξαχθούν αυτοφυή φυτά και να γίνει αντικατάσταση. Παραδείγματα: Εάν το ma hung φυτρώνει εκεί που ζείτε, υπέροχα. Ή ίσως το καρύδι μπέτελ. Ή τα Virola, Phylaris, Erythroxlum θα ήταν βολικά. Η εξαγωγή αιθέριου ελαίου ως σημείο εκκίνησης είναι συνήθως ευκολότερη από την ολική σύνθεση

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ζω στην Τουρκία
ı θέλουν να κάνουν κάτι αλλά ı έχουν αγάπη πληροφορίες χημείας μπορεί u να συστήσει κάτι για να μάθουν πώς να κοκ spesific ένα πράγμα

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Δεν είμαι σίγουρος για το τι ρωτάτε, αλλά αν πρόκειται για " coke συγκεκριμένα" όχι. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη σύνθεση που απαιτεί απόλυτο έλεγχο κάθε πτυχής της χημείας. Αρνητικές θερμοκρασίες, αδρανείς ατμόσφαιρες, Η μονιμότητα της εκγονίνης έχει μια ισχυρή τάση να επιμερίζεται στο ψευδο... Η προσεκτική εξέταση των προηγούμενων μεθόδων δείχνει ότι πάνω από τις μισές από αυτές κατέληγαν σε μια χημική ουσία με λάθος χωρική διάταξη. Ένα εναντιομερές ένα ισομερές ένα διαστερομερές, ένα μεσομερές. Ένα επιμερές.

Anhedonia35

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσω σχετικά με τη βασική χημεία, έχω ένα μεσαίου επιπέδου κεφάλαιο, αν μου προτείνετε έναν τρόπο, θα ήμουν πολύ ευτυχής.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,100
Deals
1
Το Papivar somniferum δεν φυτρώνει εκεί; Υπάρχουν 100 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με αυτό . Εκχυλίστε το διαχωρίστε το, αντικαταστήστε το κάθε τι από την πιο βασική χημεία 101 μέχρι μόρια που είναι ισχυρά στα 10 mg. Νομίζω ότι εκεί φυτρώνουν διάφορα είδη σάλβιας τα οποία μπορούν να εξαχθούν σε ισχυρά φάρμακα τύπου διαλογισμού (delirients). Κοίταξα σε μερικούς συνδέσμους εθνοβοτανικής. Δεν προσέφεραν κανένα χημικό αναλυτή, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με καμία αυθεντία για τα ναρκωτικά που φυτρώνουν εκεί. Μιλήστε με έναν γέροντα ή με κάποιους ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τις φαρμακευτικές χρήσεις των φυτών. Αναλγητικά, ηρεμιστικά, διεγερτικά, παραισθησιογόνα... Σημειώστε τα ονόματα. Θα δούμε αν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα φυτά και άρα τις χημικές ουσίες που περιέχουν. Λουλούδια λωτού, χόρτα, θάμνοι, Υπάρχουν φάρμακα σε πολλά είδη φυτών και η αντικατάσταση μερικών μορίων μπορεί να δημιουργήσει ισχυρότερα φάρμακα. Cathulus edulis ίσως; Σημειώστε επίσης τα ονόματα των δηλητηριωδών φυτών. Μερικές φορές το δηλητήριο είναι φάρμακο και μερικές φορές το φάρμακο είναι δηλητήριο. Όλα εξαρτώνται από τη δόση ( ή τη διάταξη των μορίων ).