T Talaboooo Don't buy from me New Member Language 🇺🇸 Joined Sep 11, 2024 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 Sep 11, 2024 #1 Χρειάζεστε έναν έμπορο χαπιών στο Παρίσι. Μπορώ να πληρώσω τα διπλά. Είμαι εδώ για μικρό χρονικό διάστημα.
Χρειάζεστε έναν έμπορο χαπιών στο Παρίσι. Μπορώ να πληρώσω τα διπλά. Είμαι εδώ για μικρό χρονικό διάστημα.
marekzmarek See my products Seller Language 🇬🇧 Joined Mar 18, 2024 Messages 53 Reaction score 43 Points 18 Deals 16 11 Sep #2 Γεια σας. Τι είδους χάπια; Μπορείτε να δείτε το κατάστημά μου στην αγορά φαρμάκων. Αν ενδιαφέρεστε για κάτι που δεν είναι καταχωρημένο, ρωτήστε το. Γρήγορη αποστολή μαζί μου Upvote 0 Downvote
Γεια σας. Τι είδους χάπια; Μπορείτε να δείτε το κατάστημά μου στην αγορά φαρμάκων. Αν ενδιαφέρεστε για κάτι που δεν είναι καταχωρημένο, ρωτήστε το. Γρήγορη αποστολή μαζί μου
The-Hive Moderator in UK section Resident Joined Jun 20, 2023 Messages 496 Reaction score 260 Points 63 Deals 1 11 Sep #3 Αναζητήστε στην αγορά φαρμάκων ή Dm @NLUser ή @BioHackers Upvote 0 Downvote