Looking for a vendor Χρειάζεστε έναν συνεργάτη

Werner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας, είμαι looling για έναν συνεργάτη για να ξεκινήσετε να κάνετε πτώση θανάτου, αν υπάρχει κάποιος ενδιαφέρεται anawer το νήμα, ευχαριστώ για την προσοχή σας.

xoxo2.0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
163
αν ψάχνετε για συνεργάτη (στη λατινική αμερική) θα πρέπει να ελέγξετε κάποιες κοινότητες στην ενότητα groups στα αριστερά. έχουν ομάδες από τη βραζιλία, τη βενεζουέλα, την αργεντινή κ.λπ. εκεί θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε έναν πραγματικό συνεργάτη.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Ναι, η χώρα στην οποία σκοπεύετε να πουλήσετε φάρμακα με αυτόν τον τρόπο είναι σημαντική. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσετε την εμπειρία από την εισαγωγή αυτής της μεθόδου διανομής

TheWaterman

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Πρώτον, τι είναι οι σταγόνες θανάτου; Δεύτερον κ. Χάιζενμπεργκ σας παραπέμπω στο υπόμνημά σας σχετικά με την επωνυμία συνεργατών που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας των ουσιών που πωλούνται στον κόσμο. Είμαι υπέρ αυτού, έχω φτάσει στα άκρα που κάνουν τους συνεργάτες μου να επανεκτιμήσουν τη συνεργασία μας επειδή προσπαθώ να μειώσω τις πιθανότητες να έχει κάποιος πρόβλημα με το προϊόν μας. τώρα στο τέλος θα αγοράσω ένα προϊόν για να το πουλήσω στους πελάτες μου αλλά προσπαθώ να αποφύγω να πάρω οτιδήποτε που είναι κατώτερης ποιότητας. Δεν θα εξυπηρετούσε καλά το έργο σας αν αναλάμβανε αυτό ως έναν τρόπο να διασφαλίσει ότι πολλοί άνθρωποι θα πάρουν το καλύτερο δυνατό προϊόν και ταυτόχρονα να βγάλει χρήματα κάνοντας αυτό που ποιος ξέρει τι μπορεί να πετύχει το έργο με αυτό.