Looking for a vendor Μεθακουαλόνη στην Ευρώπη

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας,

Έχω ακούσει συχνά ότι η μεθακουαλόνη είναι εύκολο να συντεθεί και να ληφθούν οι πρόδρομες ουσίες, αλλά γιατί κανείς δεν την παράγει ή δεν την πωλεί στην Ευρώπη;

Το 99% προέρχεται από την Κίνα ή την Ινδία και είναι δύσκολο να διακινηθεί λαθραία η μεθακουαλόνη από αυτές τις χώρες, ειδικά στη χώρα μου, επειδή κάθε πακέτο από εκεί ελέγχεται εξονυχιστικά. Στη Νότια Αφρική, είναι πιο εύκολο να προμηθευτείς μεθακουαλόνη- όταν συνδεθείς με τον έμπορο που φτιάχνει τα χάπια, μπορείς να προμηθευτείς ακόμη και καθαρή σκόνη μεθακουαλόνης. Ωστόσο, όπως ανέφερα, το λαθρεμπόριο αποτελεί πρόκληση.

Ψάχνω για μια σύνδεση για μια μακροπρόθεσμη επιχείρηση στην Ευρώπη. Δεν σκοπεύω να το αγοράσω για προσωπική χρήση- θέλω να το πουλήσω σε μορφή χαπιών και να επαναφέρω τα Quaaludes στην Ευρώπη.

Απλά επικοινωνήστε μαζί μου αν μπορείτε να αποκτήσετε καλές ποσότητες και η τιμή σας είναι καλή.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Νομίζω ότι απλά δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση στην Ευρώπη το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αν το θέλετε είναι απλά να το παράγετε μόνοι σας.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γνωρίζω έναν καλό χημικό, αλλά οι πρόδρομες ουσίες και τα υλικά για την κατασκευή των πρόδρομων ουσιών παρακολουθούνται ιδιαίτερα στη χώρα μου. Και όταν θα έκανα λαθρεμπόριο των πρόδρομων ουσιών από την Ινδία ή την Κίνα θα μπορούσα επίσης να κάνω λαθρεμπόριο μεθακουαλόνης σε σκόνη/χάπια.

Χρειάζομαι κάποιον σύνδεσμο που μπορεί να κάνει λαθρεμπόριο ή που στέλνει από την Ευρώπη.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ναι, αλλά είναι σούπερ εύκολο να τα φτιάξεις, μπορείς εύκολα να τα φτιάξεις από βασικά υλικά. το ακετυλοανθρακικό οξύ από φθαλικό ανυδρίτη ή μεθυλοανθρακικό το ο τολουϊδίνη από τολουόλιο και για τον καταλύτη μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα σκατά όπως PCl3, POCl3, PCl5, ή πολυφωσφορικό οξύ. το qualuude είναι αρκετά εύκολο στη σύνθεση.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Όλοι μου λένε ότι είναι εύκολο, αλλά κανείς δεν θέλει να πουλήσει ή να φτιάξει quaaludes. Επομένως, είτε δεν είναι εύκολο, είτε κανείς δεν θέλει να βγάλει λεφτά lol.

Αλλά o τολουϊδίνη είναι εξαιρετικά τοξική, οπότε χρειάζεσαι κατάλληλο εξοπλισμό για να μην πάθεις καρκίνο.

Και πιστέψτε με, η ζήτηση υπάρχει. Θα μπορούσα να πουλήσω 20-30 χιλιάδες χάπια το μήνα εύκολα. Τα Quaaludes είναι ένα μοναδικό ναρκωτικό, καλύτερο από τα benzos.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ναι, σίγουρα η ζήτηση μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν νομίζετε ότι οι άνθρωποι θα το δοκιμάσουν μόνο 1 φορά και μετά δεν θα το ξανακάνουν; Πρέπει πρώτα να το προωθήσετε περισσότερο στην επικρατούσα τάση και μετά θα βγουν πολλά χρήματα.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Γάντια, μάσκα προσώπου και απορροφητήρας εξαερισμού; Δεν είναι πιο επικίνδυνο από την παραγωγή Al/Hg ή άλλες νιτροενώσεις που χρησιμοποιούνται σε παράνομες συνθέσεις.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ναι Al/Hg είναι ακριβώς σε ένα άλλο επίπεδο διαλυτά άλατα υδραργύρου είναι rl δεν παίζουν με αλλά o toluidine aint τόσο κακό. μια παγίδα αερίου και μια αναπνευστική συσκευή είναι prolly αρκετά

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
50 από τους πελάτες μου θα το αγόραζαν άμεσα και πιστέψτε με τα quaaludes θα εξαπλώνονταν σαν πυρκαγιά στη χώρα μου

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Δεν χρειάζεται χημικός γι' αυτό.

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Φίλε, αυτό είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που ήθελα ποτέ να κάνω. Φέρτε πίσω τα ludes :D Ίσως του χρόνου! Φέτος θα μείνω μόνο για να μαγειρέψω 4MMC.