Question Βοήθεια για τη μεθαμφεταμίνη;

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Μπορεί κάποιος με λίγο μεγαλύτερη εμπειρία και με ίσως κάποια καλούδια να με βοηθήσει;
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αμφεταμίνη αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και να καπνίσω μεθαμφεταμίνη είμαι περίεργος για την ισχύ!
Αλλά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μιλάνε συνέχεια για την "σούπερ" μεθαμφεταμίνη που έρχεται από το Μεξικό επειδή παρασκευάζεται με P2P είναι αλήθεια ότι η μεθαμφεταμίνη που παρασκευάζεται από P2P είναι πολύ πολύ πιο ισχυρή από τη μεθαμφεταμίνη που παρασκευάζεται από υδροχλωρική εφεδρίνη;
Και είπαν επίσης ότι τα δείγματα που ελέγχονται είναι όλα καθαρά πάνω από 90%; Είναι αλήθεια αυτό ή πρόκειται για άλλη μια εκστρατεία πολέμου κατά των ναρκωτικών; Και τότε η τελευταία ερώτηση είναι εδώ κάποιος που πήρε κάποια πραγματικά ισχυρή +90% μεθαμφεταμίνη προς πώληση που στέλνει στην Ευρώπη θα ήθελα να μάθω την αίσθηση ο ίδιος... 🫣😅
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χαιρετισμούς,

MisterAnonymous.

yourMomSaysHi

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Η μεθαμφεταμίνη που έχετε στην Ευρώπη παράγεται ούτως ή άλλως από Μεξικανούς ή εισάγεται από το Μεξικό.
όποιος είπε ποτέ "σούπερ" μεθαμφεταμίνη μπορεί να έχει μνήμη από τα μεξικανικά "σούπερ εργαστήρια", τα οποία είναι αυτά που σκέφτομαι όταν σκέφτομαι δημοσιογράφους και εντυπωσιασμούς. πού το άκουσες αυτό το φέσι; Δεν είναι εκεί που τελειώνει το σούπερ. Το πόσες φορές πρέπει να γίνει εναντιοδιαχωρισμός, καθαρισμός και ανακρυστάλλωση του προϊόντος από μια p2p σύνθεση είναι σούπερ απογοητευτικό και σούπερ χρονοβόρο για να φτάσουμε από το ρακεμάτ σε ένα προϊόν εξίσου ισχυρό σε σύγκριση με μια απλή αναγωγή εφεδρίνης: S(+)MA.

Είναι πολύ πιθανό να έχετε ούτως ή άλλως τους δύο έως τρεις πιο εξέχοντες κοπτικούς παράγοντες στο προϊόν. Έχω δει τα αποτελέσματα περισσότερων από 10 πωλητών DNM από το 2022, όλοι από τους οποίους ισχυρίστηκαν ότι παρέχουν 99+ τοις εκατό, εργαστηριακά ελεγμένο, άκοπο d-MA, κατευθείαν από το εργαστήριο. Ένας από αυτούς ήταν πράγματι 96% καθαρός, όλοι οι άλλοι ήταν γύρω στο 50-70% μόνο. Δυστυχώς, ανάλογα με τη μέθοδο ανάλυσης, ορισμένα δεν εμφανίζονται καν σε κακώς επιλεγμένα αναλυτικά όργανα.

Η άποψή μου από τη γνώση ανθρώπων που το χρησιμοποιούν και τις δύο οδούς χορήγησης εδώ και δεκαετίες:

Μείνετε μακριά από το να προσπαθείτε να καπνίσετε ΜΑ αν είστε ευτυχισμένος χρήστης Α. Θα περάσετε εύκολα 5g την ημέρα, όταν 20mg από το στόμα θα σας έχουν βγάλει το ίδιο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι που το καπνίζουν δεν θα σταματήσουν. Επειδή λαχταρούν τη δραστηριότητα που μπορεί να ξεδιπλώσει το ΜΑ όταν λαμβάνεται από το στόμα. Απλά δεν υπάρχει, κάτι που επιβεβαιώνουν θετικά (και παίρνουν άλλο ένα χτύπημα από την πίπα). Συνεχίζουν. Όπως το κρακ. Δεν γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που το σνιφάρουν tbh. Ίσως κάποιος μπορεί να πει κάτι σχετικά με αυτό.

View previous replies…

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Ευχαριστώ για την συμβουλή αλλά είμαι αρκετά πεισματάρης για να το καπνίσω μια φορά και αυτό είναι όλο όπως κάπνισα κρακ μια φορά και έκανα ένεση καθαρής ηρωίνης νούμερο 4 μια φορά είναι πολύ απίθανο για μένα να γίνω σκλάβος είναι απλά αυτό που είμαι σαν άνθρωπος είμαι απλά περίεργος για την ισχύ και μόλις πέσω έχω πάρει αυτό για το οποίο ήρθα και δεν θα γυρίσω πίσω....

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Και νομίζω ότι η υπερηφάνεια έχει πολλά να κάνει με αυτό ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα νούμερο 1 με μια σφαίρα αν θυμάμαι σωστά τη Βίβλο 🙄😅

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Η μεθαμφεταμίνη στην Ευρώπη παρασκευάζεται από Μεξικανούς; Αυτό ήταν πριν από 3/4 χρόνια, παραγόταν από Μεξικανούς με τη μέθοδο al/hg σήμερα στις Κάτω Χώρες οι μεγάλοι παραγωγοί χρησιμοποιούν pt/h2 (καταλυτική υδρογόνωση) για να κάνουν την ελεύθερη βάση, χωριστά με τρυγικό. Και πωλούν το d-meth. (Κάποιοι κάνουν μια διαδικασία ρακεμοποίησης στο L-meth και μετά από αυτό διαχωρίζουν ξανά)

Και μπορώ να σας πω ότι οι Μεξικανοί έκαναν καλύτερη δουλειά με το al/hg!

Ακούστηκαν πολλά παράπονα για τη μέθοδο pt/h2. Και πολλοί άνθρωποι μπορούν να πουν ότι είναι το ίδιο προϊόν. Αλλά οι χρήστες αισθάνονται τη διαφορά.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ο ίδιος... αυτό είναι που ακούω από ανθρώπους που πουλάνε...

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Bro smoked είναι για τους ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να κάνουν ή τι κάνουν με το χρόνο ή ζουν τη ζωή χωρίς χόμπι, σκέφτονται σαν μια απλή πίπα νερού είναι μια χαρά, το μυρίζω για το άτομο που δεν θέλουν να κάθονται στον κώλο στο σπίτι πίσω από τα παράθυρα και... Ελπίζω έτσι καταλαβαίνετε τι εννοώ 🤘

MisterAnonymous

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
48
Ναι αυτό είναι αλήθεια απλά έχω ανοσία στην αμφεταμίνη και θέλω να δοκιμάσω μεθαμφεταμίνη αν θα μου δώσει πίσω το παλιό συναίσθημα δεν έχει σημασία αν το καπνίζω ή το μυρίζω αλλά αν μου πεις πήγαινε για μια γραμμή θα πάρω την συμβουλή σου και θα την ακολουθήσω 🙏

Hypnou

Don't buy from me
Resident
Language
🇨🇿
Reaction score
3
Ναι το ξέρω, αλλά χρειάζομαι ή όπως δεν ξέρω... χωρίς αυτή τη στιγμή που το παίρνεις και λίγα λεπτά κλαίει δεν είναι αυτή η μαγεία αυτό που θέλω 🙄