Είμαι εδώ μόνο για την απάντηση. Χθες καθάρισα μερικά συνθλίβοντάς τα και πλένοντάς τα σε 100% ακετόνη στο χωνί Buchner μου, στη συνέχεια έβρασα λίγο αποσταγμένο νερό και το έβαλα με πιπέτες μέχρι να διαλυθούν όλα μόλις. Στη συνέχεια έβαλα λίγο ασετόν στο φούρνο για να ζεσταθεί και το πρόσθεσα σταγόνα-σταγόνα στο μείγμα το οποίο βρισκόταν στην κατσαρόλα που έβρασα το νερό (τύπου διπλού βραστήρα) μέχρι να θολώσει. Στη συνέχεια πρόσθεσα μερικές ακόμη σταγόνες νερό μέχρι να διαυγαστεί. Στη συνέχεια έβαλα το καπάκι στο βάζο και το τύλιξα με μια πετσέτα για να κρυώσει. va μετά από μερικές ώρες μπήκε στο ψυγείο. Πριν κοιμηθώ το έβαλα στην κατάψυξη. Σήμερα το πρωί ήταν ένας παγωμένος πολτός που δεν ήταν πραγματικά διαχωρίσιμος, οπότε το ζέστανα και εξατμίσαμε όλα τα υγρά. Το άφησα να στερεοποιηθεί και το έβγαλα από το βάζο σε κάποιο αλουμινόχαρτο και το έβαλα κάτω από μια λάμπα. Αυτό που έχω τώρα είναι άμορφα κρυσταλλικά οζίδια, αλλά έχασε το 23% του βάρους του και έχει πολύ καλύτερη γεύση και σας φτιάχνει πιο εύκολα.
Η έκπλυση με ακετόνη ήταν αρκετά αποτελεσματική και η ανακρυστάλλωση ήταν άχρηστη.