Question Meth hcl άλατα σε κρυστάλλους πώς να;

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Έι, λοιπόν ένας από τους φίλους μου ο αδερφός του έδωσε ένα μπουκάλι νερό γεμάτο με υγρό τέλος πάντων ο φίλος μου μου δίνει το μπουκάλι και μου λέει ότι πρέπει να εξατμιστεί
Έτσι έβαλα όλο το περιεχόμενο σε ένα πιάτο Pyrex και το παρακολούθησα να εξατμίζεται και το μόνο που έμεινε ήταν κάποιο λευκό αλάτι που υποθέτω ότι είναι Meth hcl;
Πώς θα το κρυσταλλώσω αυτό; Γιατί όταν προσπάθησα να το καπνίσω, αργεί να σπάσει και όταν το κάνει είναι σαν μικροσκοπικά μικροσκοπικά πράγματα, αν αυτό έχει νόημα.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Το σωστό σκατά θα έμοιαζε πολύ με ιστούς αράχνης, κυκλικές δοντάδες από εκπεμπόμενες ακτίνες. Αυτό που περιγράφετε δεν έχει καμία σχέση με την meth hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Συγγνώμη, θα έπρεπε να εξηγήσω λεπτομερώς

οπότε όταν προσπάθησα να εξατμιστώ, προφανώς δεν είχα αρκετές γνώσεις
Το έριξα σε ένα πιάτο και το τοποθέτησα απευθείας πάνω από τη θερμότητα που μου άφησε το στερεό προϊόν ξηρό προϊόν στο τέλος ωστόσο πρέπει να το ζέστανα τόσο γρήγορα που το τελικό προϊόν ήταν θολό και όχι κρυσταλλικό, έτσι κατά λάθος έριξα νερό βρύσης σε αυτό για να το διαλύσω αντί για αποσταγμένο h20
Τέλος πάντων το δοκίμασα και σίγουρα είναι το προϊόν αλλά υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η όψη του και ο χρόνος που χρειάζεται για να σταθεροποιηθεί μετά το άναμμα;

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Μια εκχύλιση Α/Β θα έκανε πολλά προς την κατεύθυνση αυτού του στόχου. Έχω ένα διάγραμμα ανάμιξης στα αρχεία μου, αλλά βασικά θα χρησιμοποιούσατε μια βασική χημική ουσία για να εξουδετερώσετε το hcl και να συλλέξετε το λάδι που επιπλέει στην κορυφή( αυτό είναι η βάση της μεθαμφεταμίνης) και στη συνέχεια θα το διαλύατε σε έναν άλλο διαλύτη και θα το διαπερνούσατε με φυσαλίδες αερίου HCl ή απλά θα προσθέτατε σταγόνα-σταγόνα HCl οξύ και θα κατακρημνιζόταν το HCl της μεθαμφεταμίνης, και στη συνέχεια θα το ανακρυσταλλώνατε

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά πιστεύω ότι αναφέρεστε σε αυτό που εμείς στις ΗΠΑ ονομάζουμε "wagon wheels". Συνήθως το βλέπουμε σε αυτό που ονομάζεται εφεδρίνη για ηλίθιους. Αυτή είναι η ντόπα που δεν έχει τελειώσει την αντίδρασή της, έχει αποσυρθεί πολύ νωρίς. Εγώ αναφέρομαι σε μια μέθοδο με κόκκινο p. Η πραγματική μεθαμφεταμίνη, όταν ατμίζεται είναι ένας δακτύλιος από μακριούς αιχμηρούς κρυστάλλους που είναι στραμμένοι προς τα μέσα προς το κέντρο, σε όλη τη διαδρομή γύρω από το πιάτο. Στο εσωτερικό υπάρχουν κρύσταλλοι σε σχήμα V. Αυτό είναι που φαίνεται στην επιφάνεια. Από κάτω υπάρχει αυτό που μοιάζει με υγρή ζάχαρη... μέχρι να στεγνώσει εντελώς.
Αλλά αυτό είναι εξαιρετικά υδροσκοπικό. Για να σχηματιστούν οι κρύσταλλοι που νομίζω ότι θέλει ο μάγκας...απλά διαλύστε το σκατό σας σε π.χ. ζεστό οινόπνευμα, αιθαλοαλκοόλ και και λίγο αποσταγμένο νερό. Αρκετά για να διαλύσεις αυτό που έχεις. Αφήστε το να καθίσει μέχρι να στεγνώσει. Μην το πειράξετε μέχρι να στεγνώσει.
Σας ευχαριστώ.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Εννοούσα IDIO EPHEDRINE. Ο έλεγχος ορθογραφίας με έπιασε πάλι. Δεν εννοούσα idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ιδοεφεδρίνη. Πήρατε τον εαυτό σας αυτή τη φορά ιωδιοεφεδρίνη ένα ενδιάμεσο προϊόν όταν χρησιμοποιείτε υδραυλικό οξύ ή ιωδιοφωσφορικό. Αυτό εξακολουθεί να μου μοιάζει με ευτυλόνη αλλά η εμφάνιση δεν είναι το παν. Κάποιες φορές παίρνω την καμένη μεθαμφεταμίνη μου και την περνάω με ασετόν και την στεγνώνω σε ένα ταψί για πίτες πάνω στη σόμπα και μοιάζει παρόμοια με αυτή αλλά λίγο πιο γυαλιστερή.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Δεν λέω ότι είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που είναι .. Συμφωνώ όμως ότι δεν είναι κάτι που θα εμπιστευόμουν, πρώτα απ' όλα, και εκτός αν ο μάγκας ψάχνει για κάποιο κακό κάρμα, δεν θα έπρεπε να το βγάλει στους δρόμους για να πεθάνει ίσως κάποιος άλλος από αυτό.🤬 Απ' όσο ξέρω, μπορεί να έχεις δίκιο για το τι είναι, αλλά είμαι σίγουρος ότι συμφωνούμε ότι είναι καλύτερα στον κάδο απορριμμάτων παρά να βλάψει κάποιον. Θα ήμουν πολύ προσεκτικός με τον μαλάκα που του το έδωσε. Όποιος βάζει το χρόνο, την προσπάθεια και το ρίσκο να μαγειρέψει κάτι, σίγουρα δεν θα το χαρίσει έτσι απλά. Εκτός κι αν θέλει να σε βγάλει από τη μέση. Αυτός είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που μπορώ να σκεφτώ. Αν κάποιος μου έδινε κάτι τέτοιο, θα το έσπαγα από περιέργεια. Ο καθένας θα το έκανε. Αλλά αν γυρνούσε πίσω έτσι; Θα έβαζα μερικά αγόρια να το κοιτάξουν από κοντά. Δεν ξέρω πραγματικά... Τουλάχιστον, θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τον τύπο.
Είναι η κοινωνιολογική πλευρά της δουλειάς που ήταν πιο δύσκολη για μένα πριν από χρόνια. Αλλά μετά από δύο καταδίκες επειδή εμπιστεύτηκα κάποιον...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Αν επρόκειτο για ευτυλόνη, θα το γνωρίζατε. Η ευτυλόνη έχει γεύση μαύρης γλυκόριζας και καμία σχέση με τη μεθαμφεταμίνη. Η οποία για μένα έχει γεύση θείου ή ιωδίου, αλλά σίγουρα όχι γλυκόριζας.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Κάποιος μου έστειλε ένα δωρεάν δείγμα ευτυλόνης πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν η πρώτη φορά που το είδα αυτοπροσώπως. Αυτό σίγουρα δεν είναι αυτό. Το Eutylone δεν "σπάει πίσω" σε καμία περίπτωση της φαντασίας. Μετατρέπεται σε ένα καφέ άμορφο στερεό που θυμίζει κεχριμπάρι. Δεν υπάρχουν καθόλου κρύσταλλοι.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Αν απλά θέλετε να το κάνετε καλύτερο αλλά δεν απαιτείτε να είναι "πάγος", τότε μπορείτε να το θρυμματίσετε όσο πιο λεπτό γίνεται και να το ξεπλύνετε με παγωμένη ακετόνη. Μια άλλη επιλογή είναι να ρίξετε πάνω του άνυδρη αλκοόλη που βράζει και να το φιλτράρετε εν θερμώ. Τότε θα μπορούσατε ακόμα να προσπαθήσετε να το ανακρυσταλλώσετε αλλά αν δεν θα γίνει εντελώς διαυγές με αυτόν τον τρόπο

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Heya τι διαλύτης δεν θα ήταν ο καλύτερος καθώς έκανα ένα άλλο μαγείρεμα και το τελικό μου προϊόν μοιάζει με αυτό
Γεύση πραγματικά αλμυρή σαν πραγματικά ισχυρή lol και φυσικά παίρνει χρόνια για να σπάσει πίσω στο σωλήνα είναι σχεδόν μόνο λάδι μεθαμφεταμίνης που προσπάθησα να ατμίσω και να κρυσταλλώσω τι έχω κάνει λάθος και πώς μπορώ να διορθώσω; Θα στείλω μια φωτογραφία σύντομα

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Πιθανότατα είναι μια μεθαμφεταμίνη που φτιάχνεται από ethyl 2 phenylacetoatate (η πρόδρομη ουσία bmk) και ανάγεται με Al/Hg (Im σχεδόν σίγουρος γιατί την πρώτη φορά που έφτιαξα μεθαμφεταμίνη με αυτή τη διαδρομή το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο που φαινόταν, αργό crack-backing πράγμα και στο τέλος όταν το καπνίζει είναι κάποιο είδος βρασμένου ( η απόσταξη αφαίρεσε τα impirites και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα ποτέ)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ναι μοιάζει με p2p meth. αν είναι έτσι, μάλλον δεν θα πάρετε το κρύσταλλο. Παρόλο που σήμερα κατάφερα ουσιαστικά να κρυσταλλώσω κατά λάθος ρακεμάτη μεθαμφεταμίνης, επισυνάπτω μια φωτογραφία του, έμεινα έκπληκτος, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Κρυσταλλώθηκε για περίπου ένα μήνα σε ένα κλειστό δοχείο σε περίπου μείον 5 βαθμούς Κελσίου. Αν έχετε D-meth, απλά διαλύστε το σε αλκοόλη, θερμάνετε το, στη συνέχεια φιλτράρετε το και αφήστε το να κρυσταλλωθεί αργά. Ή δοκιμάστε κατεψυγμένη ακετόνη. Υπάρχουν πολλές οδηγίες για την ανακρυστάλλωση
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Τώρα που αυτό έχει επανέλθει στην τροφοδοσία μου, αυτό ( το op) σίγουρα δεν είναι μεθ. Είναι το υλικό που πουλάει η Κίνα ως ερευνητική χημική ουσία. Είναι μια υποκατεστημένη καθινόνη. Το αποκαλούν BU crystal ή κάτι τέτοιο. Είναι σίγουρα διεγερτικό, σκότωσε μερικές δεκάδες ανθρώπους. Δεν γνώριζα την ύπαρξή του όταν αναρτήθηκε αυτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες σας είναι καθινόνη και σίγουρα όχι μεθαμφεταμίνη.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Μου θυμίζει ένα κόκκινο π και εγώ μαγειρεύω που δεν είχε τελειώσει την αντίδραση. Δεν θα σπάσει πίσω όταν αρχικά ατμίζεται. Αφήστε το να σταθεί και επιστρέφει όλα τα είδη κολλώδους κολλώδους υλικού και ποιος ξέρει τι χρώμα.
Αλλά όλα τα κόκκινα p που έχω κάνει ποτέ ατμίζει πίσω μακριά κοκαλιάρικα αιχμηρά κρύσταλλα που δείχνουν προς τα μέσα, στο εξωτερικό, ενώ το κέντρο είναι ένα cluster fuq από κρυστάλλους σε σχήμα v. Τίποτα σαν αυτό που δείχνει. Γιατί να προσπαθήσετε να εμπιστευτείτε κάποιον τόσο πολύ ώστε να γίνετε το πειραματόζωό του, δεν έχω ιδέα. Πρώτη κόκκινη σημαία, σας το έδωσε για να καπνίσετε off....; Και νόμιζε ότι το έκανε από την καλοσύνη της καρδιάς του; Θα ήμουν πολύ προσεκτικός με τον φίλο σας, αν ήμουν στη θέση σας.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Μοιάζει αρκετά σαν meth με ίχνη θειικό μαγνήσιο ή θειικό νάτριο ή απλά η αργή κρυστάλλωση reacemate κρύσταλλοι μοιάζει με αυτό στην μακρά εμπειρία μου από την κατασκευή meth διαφορετικούς τρόπους η πρόδρομη ουσία που ανέφερα είχε προβλήματα προσμίξεων όταν μειώθηκε αλλά ποιος ξέρει κανείς δεν μπορεί να identy μια ουσία από την εικόνα ...