Looking for a vendor Ψάχνετε για προμηθευτή υδροχλωρικού οξέος 35%-37%

leopard12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Όπως λέει ο τίτλος, ψάχνω για έναν προμηθευτή υδροχλωρικού οξέος 35-37%. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Απλά πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και αγοράστε HCl πωλούν 30% για τον καθαρισμό και στη συνέχεια απλά αποστάξτε το αν το χρειάζεστε rl καθαρό αλλά κυρίως η μόλυνση από σίδηρο δεν είναι πολύ μεγάλο issiue και γενικά δεν το χρειάζεστε fuming 30% θα πρέπει να λειτουργήσει εξίσου καλά u απλά πρέπει να υπολογίσετε στη διαφορά αλλά αυτό aint πάρα πολύ δύσκολο.
Το κατάστημα υλικού είναι ο καλύτερος φίλος σας και ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Δεν μπορείτε να αποστάξετε υδροχλωρικό οξύ.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
... u ofc μπορεί ποτέ να ακούσει για ένα αζεότροπο; μην διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες αν δεν έχετε καμία απολύτως ιδέα για τη χημεία.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ένα αζεότροπο ή μίγμα σταθερού σημείου θέρμανσης είναι ένα μίγμα δύο ή περισσότερων συστατικών σε ρευστή κατάσταση, των οποίων οι αναλογίες δεν μπορούν να μεταβληθούν ή να αλλάξουν με απλή απόσταξη. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένα αζεότροπο βράζεται, ο ατμός έχει τις ίδιες αναλογίες συστατικών με το μη βρασμένο μίγμα.

Παρακαλώ εξηγήστε τώρα πώς θέλετε να το κάνετε αυτό χωρίς απόλυτη εγκεφαλική βλάβη. Είπατε αποστάξη, οπότε πάμε να εξηγήσουμε πώς θέλετε να το κάνετε με αποστάξη.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Η άποψή μου ήταν απλά ότι u μπορεί να αφαιρέσει contaminats όπως σκατά σιδήρου με την αποστάξη του i dont eaven ξέρω τι ur issiue είναι.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Δεν μπορείτε να αποστάξετε υδροχλωρικό οξύ.............

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
NCPwVKqW0l

Τότε τι είναι αυτό; Μυρίζω αζεότροπο. 🤔

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
ή αν θέλετε απόδειξη ποσού κάντε μου μια χάρη απλά δοκιμάστε το

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
στα αζεοτροπικά μείγματα, το σημείο βρασμού του μείγματος είναι διαφορετικό από αυτό των επιμέρους συστατικών, όταν προσπαθείτε να αποστάξετε ένα μείγμα HCL/νερού ο ατμός που σχηματίζεται έχει πράγματι διαφορετική σύνθεση, οπότε σε μικρές ποσότητες μπορείτε πράγματι να αποστάξετε HCL σε κάποιο βαθμό, ωστόσο, όσο περισσότερο προσπαθείτε να το συμπυκνώσετε, η σύνθεση του ατμού πλησιάζει αρκετά σε αυτή του υγρού ώστε να σχηματίσει ένα αζεότροπο, σε αυτό το σημείο η απλή θέρμανση του διαλύματος δεν θα προκαλέσει επιπλέον διαχωρισμό, ακόμη και αν συναντήσετε τη φαινομενικά απαιτούμενη θερμότητα για να το κάνετε, Αυτό συμβαίνει επειδή ο ατμός διατηρεί την ίδια σύνθεση με το υγρό, αν επρόκειτο να παρακάμψετε αυτό θα χρειαζόσασταν μια πρόσθετη ένωση (έναν παρασυρόμενο) που μπορεί να τροποποιήσει τη σύνθεση της φάσης ατμών, επιτρέποντας περαιτέρω διαχωρισμό με "Σπάσιμο" του αζεότροπου. για ένα μείγμα HCL/νερού μπορεί να μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με αλκοόλες ή οργανικούς διαλύτες όπως το τολουόλιο.

Όλα αυτά για να πω, απλά βρείτε μια καλή πηγή για υψηλότερες συγκεντρώσεις, καθώς το να το κάνετε μόνοι σας σε μικρή κλίμακα πιθανώς δεν θα είναι οικονομικά αποδοτικό.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol Λατρεύω μερικά από τα επιχειρήματα εδώ (εφόσον δεν είμαι εγώ το άτομο που αποκαλείται ηλίθιος) το έχω κάνει αυτό! Ha jk.
ΘΑ παραδεχτώ ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπορείτε να φτάσετε μόνο μέχρι ένα ορισμένο ποσοστό συγκέντρωσης με HCL.
Ήξερα για τις αζεοτροπίες από το αλκοόλ, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η συγκέντρωση ήταν τόσο χαμηλή με το HCL (είμαι βέβαιος ότι ένα σώμα σε ένα βαρέλι με το υλικό θα διαφωνούσε με αυτή την εκτίμηση!), οπότε δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα πράγματι 5L conc. HCl acid.
Πρέπει να ζούμε για να μαθαίνουμε! Στην πραγματικότητα έχω χρησιμοποιήσει μόνο το 10% του υλικού μέχρι στιγμής.
Ήταν απροσδόκητα δύσκολο να το αποκτήσω σε αυτή τη χώρα μέσω μόνο ιστοσελίδων.
Τώρα παλεύω με την κυκλοεξυλαμίνη ή την n-βουτυλαμίνη. Υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάτι - ακόμη και όταν κάνω ένα RXN σχεδιάζω σαν δύο RXN μπροστά, καθώς γνωρίζω τώρα πόσο καιρό χρειάζεται να μαζευτούν τα σκατά!

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Δεν νομίζω ότι ο OP αντιλαμβάνεται πραγματικά τις ιδιότητες του HCL, καθώς το HCL είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό μόνο σε ποσοστό περίπου 35%, σε υψηλότερες συγκεντρώσεις απλά θα αναβλύζει στον αέρα καθώς το HCL είναι αέριο στην καθαρή του μορφή, αυτό συμβάλλει στις άθλιες ιδιότητες απόσταξης, επιπλέον το HCL έχει υψηλή δέσμευση με το νερό, έτσι η απλή απόσταξη μετά από 20% HCL και 80% νερό καθίσταται αδύνατη, δεδομένου ότι αυτή είναι η σύνθεση που τυπικά σχηματίζει ένα αζεότροπο για το εν λόγω μείγμα, τουλάχιστον χωρίς την παρουσία ενός παρασυρόμενου, αλλά είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ανάλογα με τον παρασυρόμενο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πρόσθετο διαχωρισμό για την απομάκρυνση των διαλυτών.

leefork340

Don't buy from me
Member
Reaction score
5
Για να μην αναφέρουμε ότι η αποστολή HCL σε τέτοιου είδους συγκέντρωση έχει βαριές κανονιστικές απαιτήσεις, αν ήταν να το στείλετε στο εσωτερικό της χώρας χωρίς την κατάλληλη γραφειοκρατία θα μπορούσατε να διακινδυνεύσετε να βλάψετε σοβαρά τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους, κάτι που αμφιβάλλω αν κάποιος εδώ υποστηρίζει, Σε ορισμένες χώρες αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να σας αγοράσει ακόμη και μια κατηγορία για τρομοκρατία.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ήταν μια ιδιωτική ναυτιλιακή εταιρεία και ένα δοχείο των 5 λίτρων με "καθαριστικό πισίνας" και έτσι ήξεραν ακριβώς τι ήταν - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έχω ένα τζακούζι που καθαρίζω για τη μαμά μου DUH!
Haha είναι πολύ βολικό που αγόρασα 5L από αυτό γιατί όταν το χρησιμοποιήσω, το οποίο δεν θα πρέπει να είναι πολύ μακριά τώρα - είτε αυτό είτε το αζεοτροπικό θειικό οξύ, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία εντελώς, καθώς θα είναι για σκοπούς αλάτισμα (σε όποια δύναμη χρειάζεται - μαθαίνω για τις ογκομετρικές φιάλες. Αρκετά ενδιαφέρον).
Για να είμαι δίκαιος, πλήρωσα πολλά για τα έξοδα αποστολής... 50 λίρες, αν θυμάμαι καλά...
Ω και χαχα αγόρασα 25g NaBH4 από την APC Pure (μεγάλη εταιρεία, δεν είναι καθόλου κακό για αυτούς) και πλήρωσα περίπου £ 30 ή ίσως και £ 50 για την παράδοση όταν το προϊόν ήταν περίπου £ 12 χαχα
😛 ηλίθιος αλλά τι θα κάνεις! Όταν το χρειάζεσαι το χρειάζεσαι - ω περίμενε, το χρειάζομαι;! Haha oh yeh το NaBH4 το χρειαζόμουν, το χρησιμοποίησα. Ήταν υπέροχο, τώρα χρειάζομαι και περιμένω ένα θάλαμο κενού + αντλία

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Μπορεί να είμαι η εξαίρεση με αυτό, καθώς παίρνω μόνο σταγόνες και σταγόνες που και που, οπότε δεν ξέρω. Είμαι βέβαιος ότι αν θέλετε πραγματικά να πουλήσετε και να επενδύσετε είναι μια διαφορετική ιστορία - είμαι τύπος προσωπικής χρήσης / γνωστικής ελευθερίας.
Έχω πάει φυλακή για διακίνηση. Δεν θέλω να ξαναμπλέξω, οπότε έχω να κάνω χημεία! Haha