Question Τοποθεσία εργαστηρίου

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Γεια σου BB!

Έχω κολλήσει σε έναν βρόγχο κατά τη συγκομιδή γνώσεων σχετικά με τον τομέα, και αυτή η σκέψη ήταν στο μυαλό μου από την αρχή.

Πού μπορώ να βάλω το εργαστήριό μου; Έχω μεγάλη παράνοια η οποία με οδηγεί στο να έχω μια καλή opsec, αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν υπερβολή για μένα, κάποια συμβουλή;

Η πρώτη μου ιδέα ήταν να φτιάξω ένα μικρό off-grid bunker για να μπορώ να ψήνω με ηρεμία αλλά οι τιμές της γης και όλα αυτά τα νόμιμα σκατά από πίσω είναι πονοκέφαλος.

Με αγάπη, kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο μέρος για να κρυφτείς είναι στο πλάι του αεροπλάνου. Αρκεί να μην αφήσετε την παράνοια να σας κυριεύσει και να καταφέρετε να διατηρήσετε το μυαλό σας ψύχραιμο. Κανείς δεν θα ψάξει ποτέ για κάτι ασυνήθιστο σε ένα συνηθισμένο μέρος. Απλά φροντίστε να καλύψετε τα ίχνη σας και να μην προκαλέσετε αναστάτωση στη γύρω περιοχή. Έχω ένα ενδιαφέρον βιβλίο αφιερωμένο σε όλο αυτό το θέμα. Στείλτε μου μήνυμα αν θέλετε να το αποκτήσετε!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Βλέπω ότι είναι σαν την έννοια του Γκρέιμαν, σας ευχαριστώ για τη συμβολή σας! Θα σας στείλω μήνυμα αμέσως.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Για τους περισσότερους ανθρώπους το καλύτερο μέρος για να έχουν εργαστήριο είναι να μην έχουν. Χρησιμοποιήστε μη ειδικό εξοπλισμό όταν μπορείτε και χρησιμοποιήστε τον ειδικό εξοπλισμό και στη συνέχεια βάλτε τον στο πίσω μέρος της ντουλάπας ή κάπου που είναι δύσκολο για τους ψαράδες t να φτάσουν. Κάντε το κάτι καθημερινό. Αντιδραστήρας των 20 λίτρων; Μπα, αυτός είναι ένας παλιός θερμοσίφωνας που δεν θα έπαιρνε ο σκουπιδιάρης, το γράφει πάνω στο κουτί. Αυτός ο παλιός καταψύκτης με το λουκέτο στο γκαράζ; Του έβαλα κλειδαριά για να μην σκαρφαλώνουν τα παιδιά μέσα, δεν δουλεύει εδώ και χρόνια, και έχασα το κλειδί πριν από χρόνια.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Συσκοτίζοντας τα εργαλεία που θα χρησιμοποιούσα για να το κάνω να φαίνεται φυσιολογικό, μου αρέσει πολύ αυτή η ιδέα! Σας ευχαριστώ, φίλε μου!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Συμφωνώ με τον Frit μέχρι και την τελευταία λέξη. Αυτό δεν είναι το είδος της επίθεσης που θέλετε να προσκαλέσετε και να προσπαθήσετε να αποκρούσετε. Η καλύτερη περίπτωση σε αυτό το σενάριο, είναι όταν προσπαθούν να αρπάξουν κάτι, να είναι ένα φάντασμα. Προσπαθήστε να αυτοσχεδιάσετε και να μεταμφιέσετε τα πάντα σε οικιακά πράγματα. Κάψτε οτιδήποτε αναλώσιμο μπορείτε. Προσπαθήστε να κρατήσετε συγκεκριμένα πράγματα όσο πιο μακριά γίνεται, τουλάχιστον αποσυναρμολογήστε τα, χωρίστε τα καλά χώρια και κρύψτε τα όσο καλύτερα μπορείτε και προσπαθήστε να έχετε μια εύλογη δικαιολογία. Οτιδήποτε διατηρείτε γύρω σας δεν πρέπει να είναι παράνομο και σίγουρα όχι πολύ ύποπτο, και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί πρέπει να είναι σε πολύ χαμηλή συγκέντρωση, για παράδειγμα, μην έχετε ένα ντουλάπι με διαλύτες στο υπόστεγο σας για λόγους ευκολίας, διατηρημένο από νωθρότητα. Μην έχετε όλα όσα χρειάζεστε για ένα shake n bake στην ντουλάπα σας. Αυτονόητα πράγματα, αλλά ούτε να τα σκέφτεστε πολύ. Το να κρύβεστε σε κοινή θέα είναι ο καλύτερος τρόπος. Προσπαθήστε να μεγαλώσετε την κλίμακα και να μαγειρεύετε λιγότερο, αν είναι δυνατόν.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τις πληροφορίες που μου δώσατε εσείς και οι παραπάνω άνθρωποι, η ιδέα του εργαστηρίου μου είναι λιγότερο ομιχλώδης τώρα! Το εκτιμώ πολύ.