Η επιλογή μου; Θα έτρεχα τα πάντα σε ένα δοχείο docker και θα είχα το δοχείο να εναλλάσσεται τακτικά. Θα έτρεχα αυτό το κοντέινερ μέσα σε ένα ασφαλές λειτουργικό σύστημα - πίσω από ένα ειδικό τείχος προστασίας.
Οι γνώσεις μου θα μου επέτρεπαν να τα τρέξω όλα αυτά σε διάφορες πλατφόρμες, επειδή γνωρίζω αυτόν τον τομέα.
Ίσως παρερμηνεύω την ερώτησή σας.
Θέλετε να ασφαλίσετε τα δικά σας JS στον δικό σας διακομιστή ή θέλετε να ασφαλιστείτε από κακόβουλα σενάρια σε συστήματα στα οποία συνδέεστε ως χρήστης;
Εάν είναι το δεύτερο και το υπάρχον μηχάνημά σας δεν λειτουργεί για qubes (ή δεν έχετε διαθέσιμη διπλή εκκίνηση ή οτιδήποτε άλλο), τότε θα εγκαθιστούσα το tails σε ένα usb stick και θα έκανα εκκίνηση σε αυτό ή θα έτρεχα το tails σε ένα raspberry pi ή κάτι παρόμοιο και θα έκανα απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σε αυτό για όλες τις ανασφαλείς δοκιμές σας. Με αυτόν τον τρόπο κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση, μηδενίζετε ό,τι έγινε, οπότε ακόμα και αν εκθέσετε το μηχάνημα με μια σύνδεση κακού παράγοντα, το μηδενίζετε μόλις επανεκκινήσει.