Question IV για αρχάριους.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Γεια σας εδώ ίσως αρκετά χαζή ερώτηση 😀 αλλά im ενδιαφέρουσα άνθρωποι, πώς μπορείτε ένεση meth ή κάποια όπως 4 mmc; Δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρη απάντηση γι' αυτό θα τη ρωτήσω... συγγνώμη αν κάποιοι το έχουν ήδη δημοσιεύσει....

Έτσι όπως βλέπω μερικοί άνθρωποι απλά αναμιγνύουν αποστειρωμένο νερό με θρυμματισμένη μεθαμφεταμίνη και μετά απλά κάνουν ένεση απευθείας ,είναι ασφαλές; Ή μήπως πρέπει να προστεθεί λίγη λιμουζίνα ή κάτι τέτοιο;
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ IV απλά είμαι περίεργος...ty
Αν κάποιος έχει exp παρακαλώ θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσατε να μοιραστείτε την εμπειρία σας

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Δεν έχω κάνει ποτέ IV, αλλά έχω δει αρκετά Breaking Bad και μπορώ να βάλω το 1 και το 1 μαζί.

Πρέπει να αποστειρώσεις την ουσία, αυτό γίνεται συνήθως διαλύοντάς την (μεθαμφεταμίνη και 4-mmc σε νερό ή κιτρικό οξύ για π.χ. ηρωίνη) και στη συνέχεια μαγειρεύοντάς την σε ένα κουτάλι ώστε να βράσει και να γίνει ασφαλής για IV. Αφού γίνει αυτό, τραβάτε το υγρό σε μια σύριγγα μέσω κάποιου βαμβακιού για να φιλτράρετε τυχόν στερεά σωματίδια και παίρνετε μόνο το υγρό.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Είστε σίγουροι ότι είναι απαραίτητη η ανάγκη του να μαγειρευτεί; Δεν είναι επικίνδυνο να βάζετε απλά αποστειρωμένο νερό με σούστα; Ty για απάντηση

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ναι, είμαι αρκετά σίγουρος. Απλά σκεφτείτε το. Το προϊόν περνάει από ποιος ξέρει πόσα χέρια. Μπορεί να κοπεί με ποιος ξέρει τι ουσίες, να σκαφτεί με μη αποστειρωμένα αντικείμενα σε μη αποστειρωμένες σακούλες. Θα υπάρχουν βακτήρια και μικροσκοπικά μικρόβια σε αυτό και αυτά τα πράγματα δεν θα σκοτωθούν από το αποστειρωμένο νερό σας. Πρέπει να το αποστειρώσετε με αλκοόλ (αλλά τότε δεν θα είναι καλό για τον ορό) ή με θερμότητα, επομένως πρέπει να μαγειρευτεί.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Ω okey,αυτό βγάζει νόημα 🙂, does hit will effect on meth or 4 mmc while cooked etc can it damage product and can i use just cotton filter from the cigarette that i roll?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Πού μπορώ να βρω αυτό το "limuntus";🤷 τι κάνει; Η ένεση πραγμάτων απευθείας στις φλέβες σας παρακάμπτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας που είναι ενσωματωμένα στο σώμα σας. Δεν είναι φοβερό να κάνεις ένεση ναρκωτικών του δρόμου. Το έχω δοκιμάσει μια φορά, με κοκαΐνη.
Για όνομα του Θεού ναι, θα ήθελα να ελπίζω να είναι όσο πιο υγιεινό γίνεται. Το βράσιμο δεν αποστειρώνει τίποτα, αλλά σκοτώνει ζωντανούς ιούς και βακτήρια. Φαντάσου τη μόλυνση που θα μπορούσες να πάθεις κάνοντας ένεση σε κάποια μαλακία που έχει κάνει δεκάδες χώρες του 3ου κόσμου, σκουπίζουν τον κώλο τους με γυμνό χέρι, τα χέρια που το ακουμπούν 😱 σίγουρα θα κολλούσε σε υδατοδιαλυτό, τραβηγμένο μέσα από βαμβάκι, χωρίς στίγματα μέσα, ανάλογα με το τι ήταν θα μπορούσα να το εκχυλίσω Α/Β πρώτα.....
100mg κοκαΐνης δεν με έφτιαξαν όταν δοκίμασα. Στόχευσα χαμηλά, θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει από τα 200mg I guy

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Το Limuntus είναι κιτρικό οξύ, σε μορφή σκόνης. Εκεί από όπου κατάγομαι μπορείτε να το βρείτε πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε αγορά, επειδή χρησιμοποιείται συνήθως στη μαγειρική. Πιθανώς μπορείτε να το βρείτε επίσης πολύ εύκολα, αλλά πιθανώς δεν ονομάζεται limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε καθαρό εξοπλισμό και σκουπίζετε την περιοχή της ένεσης με οινόπνευμα. Οι μολύνσεις του αίματος και άλλες είναι κακές