Question Αν έχω μια ομάδα ανθρώπων και ένα κατάστημα και θέλω να τους μεταφέρω εδώ για να αγοράσουν μέσω της BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Αν έχω μια ομάδα ανθρώπων και ένα κατάστημα και θέλω να τους μεταφέρω εδώ για να αγοράσουν μέσω της ΒΒ για να αισθάνονται πιο ασφαλείς, είναι αυτό εντάξει; Με την έννοια ότι θα μου αγοράσουν ίσως πολλά, επιτρέπεται από την πρώτη στιγμή να αγοράσουν από εμένα που είμαι νέος πωλητής/πωλητής;

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Συγγνώμη, έχω μια ακόμη ερώτηση. Αν κάποιος δημοσιεύσει ένα νήμα με θέμα ''ψάχνω για συνθετικά κανναβινοειδή'' επιτρέπεται να τον ανακατευθύνω στην ανάρτησή μου στο BB drug market ,ή να του αφήσω ένα προσωπικό μήνυμα ? Σας ευχαριστώ πολύ

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ναι, μπορείτε. Θα έλεγα ότι είναι απαραίτητο

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Αλλά να θυμάστε, είναι ένας καλός κανόνας ότι όλες οι συμφωνίες πρέπει να περνούν από escrow στο φόρουμ. Το να προσπαθείτε να παρασύρετε έναν χρήστη σε οποιουσδήποτε αγγελιοφόρους για να παρακάμψετε τη μεσεγγύηση, ρίχνει αμέσως πάνω σας τη σκιά του απατεώνα

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
ερχόμαστε ειδικά για escrow . οι πελάτες είναι ευτυχείς με escrow :)
μια ακόμη ερώτηση . Η πολιτική μας reship είναι αποδεκτή ?

# Για την Ευρώπη προσφέρουμε 100% reship ή χρήματα πίσω !

## Εκτός της ευρωπαϊκής επικράτειας προσφέρουμε μόνο 25% χρήματα πίσω ή 25% reship σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας ή αν επιστρέφονται πίσω στον αποστολέα δεν μπορεί πλέον να παραληφθεί. Έτσι το πακέτο χάνεται για πάντα !

## Δεν προσφέρουμε επαναποστολή σε πακέτα που αποστέλλονται χωρίς παρακολούθηση!

## Δεν αποστέλλουμε παραγγελίες κάτω των 10g με παρακολούθηση!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Επομένως, θα πρέπει να εργαστείτε μόνο στην ΕΕ. Όσον αφορά όλα τα δέματα που αποστέλλονται χωρίς εντοπισμό και δεν παραλαμβάνονται από τον αγοραστή, θα προβώ σε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Η μεσεγγύηση μας εγγυάται ότι ο αγοραστής είτε θα παραλάβει τα αγαθά είτε θα πάρει πίσω τα χρήματα. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από αυτόν τον κανόνα δεν είναι εντάξει.