K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Aug 9, 2024 #1 Χρειάζομαι έναν παρεμβολέα συναγερμού, δεν είναι για κλοπή, τον θέλω ως μέτρο ασφαλείας. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα προσπαθήσω να καταθέσω με εγγύηση...
Χρειάζομαι έναν παρεμβολέα συναγερμού, δεν είναι για κλοπή, τον θέλω ως μέτρο ασφαλείας. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει, θα προσπαθήσω να καταθέσω με εγγύηση...
Tovenaar Don't buy from me Resident Language 🇪🇪 Joined Aug 29, 2023 Messages 95 Reaction score 45 Points 18 10 Aug #2 Ποια σήματα θέλετε να αποκλείσετε; Πόσα μέτρα; κ.λπ. κ.λπ. Πρέπει να δώσετε περισσότερες πληροφορίες Upvote 0 Downvote
K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 10 Aug #3 Θέλω να μπλοκάρω το σήμα συναγερμού σπιτιού εδώ είναι γεμάτο από σπίτια τραπεζών με συναγερμούς Θέλω να καταλάβω ένα για να μπορέσω να δουλέψω. Upvote 0 Downvote
Θέλω να μπλοκάρω το σήμα συναγερμού σπιτιού εδώ είναι γεμάτο από σπίτια τραπεζών με συναγερμούς Θέλω να καταλάβω ένα για να μπορέσω να δουλέψω.
ireshop Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined Jan 14, 2024 Messages 72 Reaction score 38 Points 18 10 Aug #4 Κακή ιδέα Upvote 0 Downvote