Είμαι πρόθυμος να πληρώσω για 20 κιλά εξοπλισμού απλής συνταγής σύνθεσης a-pvp

Taiwan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Είμαι Ταϊβανέζος και δεν καταλαβαίνω αγγλικά. Χρησιμοποιώ μεταφραστή για να σας μιλήσω. Χρειάζομαι απλό εξοπλισμό και υλικά συνταγών. Όλα αυτά έχουν αγοραστεί. Τα 1-10 κιλά πάγου οξικού αιθυλεστέρα στο βίντεο της μελέτης μου έχουν μόνο μια μικρή ποσότητα κρυστάλλωσης κατά την κατάψυξη. Χρειάζομαι απλό εξοπλισμό. Είμαι πρόθυμος να πληρώσω USDT για τη συνταγή. Σας ευχαριστώ.

Dr. MMX

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
154
Deals
23
Γεια σας!
Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για τίποτα εδώ. Απλά ξεκινήστε το ταξίδι σας στη χημεία και οδηγηθείτε στην επιτυχή σύνθεση διαβάζοντας μερικά από τα βασικά θέματα:
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...igation-of-laboratory-methods-and-names.1186/
Στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις εργαστηρίου μπορείτε να πάρετε βασικές πληροφορίες, αφού διαβάσετε ενδιαφέροντα θέματα ή πράγματα που αντιμετωπίζετε σε μια σύνθεση pvp θα είστε σε θέση να την εκτελέσετε με επιτυχία
Ευχαριστώντας τους ειδικούς και το έργο τους - μπορούμε να έχουμε τη γνώση σε ένα κομμάτι.
Θα σας πρότεινα να κάνετε και 1ο βήμα στην εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας - είναι πολύ βοηθητικό για να καταλάβετε και να μιλήσετε, οι μεταφραστές δεν μεταφράζουν πάντα με σωστό τρόπο:)