S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Γεια σας Χρειάζομαι κάποιον με υπόβαθρο οργανικής χημείας να μπορεί να μου δείξει ή να μου εξηγήσει σε απλά αγγλικά πώς να μετατρέψω την υδροξλαμίνη σε κεταμίνη
Γεια σας Χρειάζομαι κάποιον με υπόβαθρο οργανικής χημείας να μπορεί να μου δείξει ή να μου εξηγήσει σε απλά αγγλικά πώς να μετατρέψω την υδροξλαμίνη σε κεταμίνη
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Τι θέλετε πραγματικά; Μια συνθετική διαδρομή για τη μετατροπή μιας ένωσης με πέντε άτομα σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο οργανικό μόριο; Upvote 0 Downvote
Τι θέλετε πραγματικά; Μια συνθετική διαδρομή για τη μετατροπή μιας ένωσης με πέντε άτομα σε ένα εξαιρετικά πολύπλοκο οργανικό μόριο;
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Γνωρίζω μια θερμική αναδιάταξη που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από υδροξυλιμίνη σε κεταμίνη, όχι υδροξυλαμίνη. Upvote 0 Downvote
Γνωρίζω μια θερμική αναδιάταξη που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί από υδροξυλιμίνη σε κεταμίνη, όχι υδροξυλαμίνη.