Question Πώς θα ξεκινήσετε την πώληση φαρμάκων;

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Γεια σας, είμαι φαρμακοποιός με αρκετά μεγάλο βιογραφικό σημείωμα.
Είμαι πολύ περίεργος για αυτό το θέμα και σκέφτομαι αυτό το υποθετικό πρόβλημα τον τελευταίο χρόνο...
Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει τις δεξιότητες/μέσα για να κάνει μια μικρής κλίμακας παραγωγή φαρμάκων.
Ας υποθέσουμε ότι αυτό το άτομο δεν σκοπεύει να φτιάξει ισχυρά πράγματα, μόνο τις κοινές συνταγές (βενζόλες, μπαρμπίνες κ.λπ.) με πρωταρχική ποιότητα (μικρότερη συχνότητα σε θανατηφόρες αλληλεπιδράσεις/κ.λπ.)
Το ερώτημα είναι:
Πώς θα αρχίσει το άτομο αυτό να πουλάει τα ναρκωτικά; Ποιες επιλογές έχει και πόσος κίνδυνος συνδέεται με κάθε επιλογή;
Ας υποθέσουμε ότι είναι, όπως η σειρά breaking bad, ένας έξυπνος τύπος που στερείται των δεξιοτήτων του δρόμου είναι... οπότε δεν ξέρει από πού να ξεκινήσει.

Χαιρετισμούς από τη δυτική Ευρώπη

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Γεια σας. Πρώτα απ' όλα, αυτό το άτομο πρέπει να μάθει πώς να είναι ανώνυμο στο Διαδίκτυο (Εάν αυτό το άτομο θέλει να πουλήσει με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου). Το επόμενο βήμα είναι να βρει την κατάλληλη αγορά, όπου μπορεί να πουλήσει προϊόντα. Θα πρέπει να βρει πώς να χρησιμοποιεί ανώνυμα κρυπτονομίσματα για να λαμβάνει πληρωμές και να παραμένει ασφαλής.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Θα ξεκινούσα μελετώντας τους νόμους της περιοχής στην οποία σκοπεύετε να δραστηριοποιηθείτε. Πρέπει να κατανοήσετε σωστά τους νομικούς κινδύνους πριν αρχίσετε να πουλάτε. Στη συνέχεια, όπως είπε ο Patton, ερευνήστε την ανώνυμη χρήση του διαδικτύου, την αποστολή και τη λήψη δεμάτων. Μελετήστε τα θέματα νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Συγκεντρώστε μια ομάδα ανθρώπων με τους οποίους θα αλληλεπιδράσετε στη δουλειά σας. Οργανώστε την παραγωγή, το μάρκετινγκ, τρέχοντας τις δικές σας ιστοσελίδες πώλησης ή χρησιμοποιώντας τις τοπικές αγορές για να το κάνετε αυτό.

Είναι πιο εύκολο από ό,τι φαίνεται με την πρώτη ματιά

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
σε όλες τις οντότητες επιβολής του νόμου αυτό δεν αποτελεί παραδοχή ενοχής.

ήμουν ένας αρκετά μεγάλος πωλητής στο darknet σε ένα σημείο. θα ήμουν πρόθυμος να μοιραστώ όλα όσα έμαθα από το να πάω από το να μην είμαι έμπορος ναρκωτικών στο να έχω μια αξιοπρεπή επιχείρηση μεγέθους μου πήρε περίπου 4 μήνες για να φτάσω σε επίπεδο πωλητή και εμπιστοσύνης νομίζω 6 και 5.

Έχω φωτογραφίες για να υποστηρίξω τα περισσότερα από αυτά, ωστόσο έχουν ανακτηθεί από ένα αντίγραφο ασφαλείας του υπολογιστή, έτσι ώστε να είναι ελαφρώς διασκορπισμένα.

αν ενδιαφέρεστε και θανάσιμα σοβαρά. θα σας βοηθήσω.